Selami Şahin - Öykü Gürman

Tarihler: 07 Şubat 2015 Cumartesi ~ 07 Şubat 2015 Cumartesi 19:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 1. Kategori - 4 Kişilik Masa: 1000.00 TL 2. Kategori - 4 Kişilik Masa: 840.00 TL 1. Kategori - 2 Kişilik Masa: 500.00 TL 2. Kategori - 2 Kişilik Masa: 420.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2015 ~ Şub 7, 2015

KüçükÇiftlik Park’ta sahnelerin altın günlerine unutulmaz bir zaman yolculuğu seyircileri bekliyor. Gazino Geceleri devam ediyor!

Geçtiğimiz yıl gazino konseptiyle İstanbul eğlence hayatına yeni bir soluk getiren KüçükÇiftlik Park‘ın çok beğenilen "Gazino Geceleri" programı bu yıl da devam ediyor. 15 Ekim Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Park Bahçe'de kurulacak gazinoda, Selami Şahin ve Öykü Gürman sahne alacak.

1950'lilerde İstanbul'u kasıp kavuran Lunapark, Bebek Aşiyan ve İzmir Göl Gazinoları'nın deneyimli ekibi, geçtiğimiz yıl Yeniden Gazino Geceleri'ni başlatmış, İstanbullular'ı gazino geleneğiyle yeniden buluşturarak, sahnelerin altın günlerine unutulmaz bir zaman yolculuğu yaptırmıştı.

Bülent Ersoy, Hülya Avşar, Selami Şahin, Seren Serengil, Fedon, Fettah Can, Oya Aydoğan, Yeliz, Tanyeli gibi isimlerin sahne aldığı ve seyircilerin büyük beğenisini kazanan Gazino Geceleri KüçükÇiftlik Park’ın 9D projesi "KüçükÇiftlik Gazinosu" kapsamında geleneği, göreneği, adabı ve lezzetli menüsüyle bu yıl da devam ediyor. Bu senenin ilk programında Selami Şahin, Öykü Gürman ve Anason Orkestrası sahne alacak. 

KüçükÇiftlik Park, Kral TV, Kral FM ve Kral POP Radyo medya sponsorluğunda yaz bitmeden gazino keyfini çıkartmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Gazino gecelerinde yerinizi almak ve masanızı ayırtmak için acele edin!

* Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 19:00, Program başlama saati 20:00'dır.
- Masa düzeni organizatör tarafından etkinlik günü mekanda yapılacaktır.
- Masa rezervasyonu için lütfen 0212 247 39 19 nolu telefonu arayın.
- Biletlere fiks menü dahildir.
- Etkinlik oturma düzenlidir.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT