Selçuk Abay

Tarihler: 09 Aralık 2011 Cuma ~ 09 Aralık 2011 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Balans Brau

Adres: Balo Sok. No.22 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 56 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2011 ~ Ara 9, 2011

Müzik dünyasının geç isimlerinden Selçuk Abay, bir kez daha müzikseverlerin karşısında. Genç sanatçı 9 Aralık Cuma gecesi Balans Brau Taksim’de sevenleriyle buluşacak.

Pop ve rock sound’unu harmanlayan şarkıları büyük beğeni kazanan Selçuk Abay, sahnede kendi şarkılarıyla birlikte günümüzün sevilen parçalarını da yorumluyor. Sesi ve yorumuyla genç bir dinleyici kitlesi edinen Abay, önümüzdeki dönemde adından daha fazla söz ettirecek.

Küçük yaşlarda müziğe başlayan Selçuk Abay’ın “Aşık Oldum Ben Sana” adlı şarkısı dikkat çekiyor. 2009 yılında aranjörlüğünü de üstlendiği kayıtları gerçekleştiren Abay; geçtiğimiz aylarda Kral Tv’de yayınlanan “0 km” programına da konuk oldu. Selçuk Abay’ın sahne ekibinde Ömer Coşar, Arda Ünlüsoy, Ramazan Damsak ve Ahmet Kasımay gibi müzisyenler de yer alıyor.

Balans Brau Taksim’deki konserde kendi şarkılarının yanı sıra bazı sanatçıların şarkılarını da kendi düzenlemeleri ve yorumuyla seslendirecek olan Abay, müzikseverler için özel bir performans hazırlıyor. Live Menajerlik&Organizasyon tarafından düzenlenen Selçuk Abay konseri için Balans Taksim’de yer ayırtmayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT