Selçuk Abay Gecesi

Tarihler: 20 Ocak 2012 Cuma ~ 20 Ocak 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Jazz Stop Asmalı

Adres: Asmalı Mescit Mah.General Yazgan Sok.No:6 Beyoğlu / İstanbul. Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 47 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2012 ~ Oca 20, 2012

Müzik dünyasının genç isimlerinden Selçuk Abay, bir kez daha müzikseverlerin karşısında. Genç sanatçı 20 Ocak Cuma gecesi Jazz Stop Asmalı’da sahne alacak. Pop ve rock sound’unu harmanlayan şarkıları büyük beğeni kazanan Selçuk Abay, sahnede kendi şarkılarıyla birlikte günümüzün sevilen parçalarını da yorumluyor. Sesi ve yorumuyla genç bir dinleyici kitlesi edinen Abay, önümüzdeki dönemde adından daha fazla söz ettirecek.

Küçük yaşlarda müziğe başlayan Selçuk Abay’ın “Aşık Oldum Ben Sana” adlı şarkısı dikkat çekiyor. 2009 yılında aranjörlüğünü de üstlendiği kayıtları gerçekleştiren Abay; geçtiğimiz aylarda Kral Tv’de yayınlanan “0 km” programına da konuk oldu. Selçuk Abay’ın sahne ekibinde Ömer Coşar, Arda Ünlüsoy, Ramazan Damsak ve Ahmet Kasımay gibi müzisyenler de yer alıyor.

Jazz Stop Asmalı konserinde kendi şarkılarının yanı sıra, sevilen şarkıları da kendi düzenlemeleri ve yorumuyla seslendirecek olan Abay, müzikseverlere eğlenceli bir müzik ziyafeti hazırlıyor. Live Menajerlik&Organizasyon tarafından düzenlenen Selçuk Abay konseri için 20 Ocak gecesi saat 22:00’de Jazz Stop Asmalı’da olmayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT