Selen Gülün Trio

Tarihler: 27 Ekim 2010 Çarşamba ~ 27 Ekim 2010 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Alt.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Alt.

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Acara Sok. No:5/B Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67-68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2010 ~ Eki 27, 2010

Selen Gülün Trio

Günümüz Türk caz müziğini yönlendiren isimlerinden Selen Gülün yeni albümü "Answers"ı yayınladı. "Selen Gülün`ün Türk caz çevrelerince beklenen albümü müzik marketlere dağıtıldı. Cazseverlerin yoğun ilgi göstereceğini bildiğimiz albüm geçtiğimiz günlerde Pozitif Müzik tarafından yayınlandı.

"Gülün’ün "Answers" isimli yeni kaydı çeşitli klasik tarzları, açık armonileri ve üzerinde özenle düşünülmüş Avrupai melodileri, araya serpiştirilmiş Anadolu tadlarıyla yan yana getiren bir müzik." Albümün iç yazısını yazan Berklee College of Music hocası ve bağımsız müzisyen Marcello Pellitteri kısaca böyle tanımlıyor. Cazkolik olarak biz de albümü yeni dinlemeye başladık, oldukça dikkat çekici bir trio ve tahrik edici bir müzikle karşı karşıya olduğumuzu baştan belirtelim...

Müzik yaşamına İstanbul Belediye Konservatuarı`nda yarı zamanlı piyano öğrencisi olarak başlayan Selen Gülün, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü`nü bitirdikten sonra eğitimine Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda devam etti. Daha sonra almış olduğu bursla Boston, Berklee College of Music’e gitti ve orada kendi eserlerini seslendirmek üzere beşli formatındaki “Just About Jazz” grubunu kurdu. İki sene gibi kısa bir sürede özel derece ve ödülle caz kompozisyon bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını ITU MIAM’da tamamladı. Müzikleri İngiltere, Türkiye ve Amerika dışında İtalya, Avusturya, Almanya, Fransa, Pakistan ve Rusya’da çalınan besteci, ayrıca sahne performanslarını çeşitli caz ve modern müzik grupları ile yurt içinde ve dışında sürdürdü. Selen Gülün’ün Pozitif Müzik Yapım tarafından yayınlanan "Answers" albümü dışında "Just About Jazz, Live", Selen Gülün Trio, "Sürprizler" ve "Selen Gülün by Selen Gülün" adı altında yayınlanmış albümleri bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT