Selen Servi

Tarihler: 14 Ekim 2011 Cuma ~ 14 Ekim 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: Tam 34.50 TL, Öğrenci 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Taksim Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2011 ~ Eki 14, 2011

Une Soirée De Chanson Française avec Selen Servi
Selen Servi ile Fransız Şarkıları Gecesi

Bistro Hayal Kahvesi ”Solo Performans Geceleri” 14 Ekim Cuma günü alternatif bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor: ” Soiree Française" ve ilerleyen günlerde adını daha sık duyacağımız değerli bir sanatçıyı; Türkiye’de “Chason _ Fransızca Şarkı ” okuma geleneğinin yeni isimlerinden biri olan Selen Servi'yi ve çok değerli müzisyenlerden oluşan orkestrasını ağırlıyor.

Notre Dame De Sion ve Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra iş dünyasında başladığı kariyerine içindeki müzik ve sahne hayatı ağır bastığı için ara veren, kendine yeni bir yol çizen Servi, bundan sonra yaşayacaklarını ilk albümüne verdiği isimle sembolleştirerek cesur bir adımla müzik dünyasındaki yolculuğuna başladı ve "Göze Aldım" adını taşıyan ilk albümünü geçtiğimiz günlerde yayınladı.

Albümde ilerleyen zamanlarda daha fazla Chanson okuma konusunda ilk sinyalleri verdiği La Cause isimli Fransızca sözlü bir parçaya da yer veren sanatçı, sahne çalışmalarında kendi albümünden okuduğu parçalar olmakla beraber; aralarında Fransızca parçaların ağırlıkta olduğu birçok dilde hazırlanmış zengin bir repertuar sunuyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT