Sena Şener

Tarihler: 04 Mayıs 2018 Cuma ~ 04 Mayıs 2018 Cuma 04 Mayıs 2018 22:00

Yer: Sanat Performance Sahnesi

Ücret: Arkadaş Paketi : 32.00 TL (Kapasite ile sınırlıdır.)Ladies Night Out : 27.50 TL (Kapasite ile sınırlıdır.) Genel Satış - 39.50 TL Bar Önü - 99.50 TL Balkon VIP 2 - 99.50 TL Sahne Önü - 199.50 TL Balkon VIP 1 (Masa) 2 Kişilik Bilet - 299.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nevizade Kameriye sok.no:13 Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 292 93 99

Web: http://www.sanatperformance.com/

E Posta: info@sanatperformance.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2018 ~ May 4, 2018
Sena Şener, 4 Mayıs'ta Sanat Performance sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

18 yaşında olan Sena Şener, 9 yaşından beri elinden düşürmediği gitarıyla yorumcu, söz yazarı ve besteci kimliğini insanlarla paylaşıyor.

Asıl "ben" diye nitelendirdiği "Bak Bana, Ona ve Sevmemeliyiz" adlı alternatif/rock şarkılarını Pasaj Müzik etiketiyle kliplendirip yayımlamış olan Sena, aynı zamanda Mahmut Orhan'la dünya listelerine girmiş "Feel", Julius Abel'la yine dünyaca ünlü DJ'ler tarafından desteklenmiş "Waiting on the Shore" gibi elektronik çalışmalara besteci ve vokal olarak imza atmıştır.

Aynı zamanda yeni soluk getirdiği ve ilgi gören  "Self Control, Livin' La Vida Loca, Can't You See" gibi coverlarını da şarkı listesinde bulunduran Sena'ya sahnede Ahmet Kamberoğlu (klavye), Sinan Özen (davul), Cihan Güvenç (bas gitar), Gökay Özvardar(elektro gitar) eşlik etmekte.

- Etkinlik saati kapı açılış saatidir.- 18 yaş sınırı vardır.- Sahne Önü ve VIP 2 alanlarında en az 2 adet veya daha fazla bilet satın alınmalıdır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Satın aldığınız bilet ile konser günü Sanat Restorant’da yapacağınız tüm harcamalarda % 10 indirm hakkınız bulunmaktadır. Söz konusu indirim konserin gerçekleşeceği Sanat Performance Açıkhava Sahnesi alanı içinde geçerli değildir.- Arkadaş paketinden yararlanmak için en az 4 ve daha fazla bilet satın alınması gerekmektedir.- Ladies Night Out kampanyasından sadece Kadınlar 3 ve üzeri bilet alımında yararlanabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT