Şenay Lambaoğlu

Tarihler: 09 Nisan 2017 Pazar ~ 09 Nisan 2017 Pazar 09 Nisan 2017 20:30

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: - Tam 55.00 TL - Öğrenci 40.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2017 ~ Nis 9, 2017
Bakırköy’e bahar müziği ile geliyor.  Bakırköy Belediyesi işbirliği ile Ajans Tuhafiye tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Bakırköy Caz Günleri 8 Nisan’da başlıyor.

Almanya'nın Kiel şehrinde doğan sanatçı; ilk müzik çalışmalarına öğrenimini sürdürdüğü okul korosu ve okul orkestrasında başladı. Liseden sonra Pera Güzel Sanatlar Akademisinde Müzikal ve Drama eğitimi aldı. İstanbul Üniversitesi Avrupa Topluluğuna girdiği yıllarda aynı zamanda İstanbul'da birçok önemli caz müzisyeniyle de çalışmaya başladı. 

İlk solo albümü 'İçimde Aşk Var' 2012 yılında Ada Müzik etiketiyle yayınlandı. Söz ve müzikleri sanatçıya ait olan albüm için herhangi bir tarz gözetmeksizin yola çıkarak yıllar içerisinde biriktirdiği müzikal duruşunu caz müziği ile birleştirdiğini görüyoruz. 19.İstanbul Caz Festivalinde Fransız Trompetçi Mederic Collignon ile "İçimde Aşk Var" albüm projesi ile sahne aldı. 23.Akbank Caz Festivalinde yine aynı proje kapsamında "Kampüste Caz”  konserlerinde ve son olarak Ankara Caz festivalinde caz severler ile şarkılarını buluşturdu. 2014 yılında yine ağırlıklı olarak kendi söz ve müziklerinden oluşan ikinci albümü 'Zarf Tümleci'ni dinleyicilerin beğenisine sunan sanatçı gerek yurt içinde gerekse yurt dışında katıldığı festivallerle son dönem kadın caz vokalistlerinin en önemli temsilcilerinden biri olarak gösterilmesinin yanı sıra çağdaş kadın ozan kimliği ile de öne çıkmakta. Şenay Lambaoğlu 2015 yılında Sony müzik etiketiyle yeni albümü “Başka Türlü Bir Şey”i müzikseverlerle buluşturdu. Üçüncü albümünde Farketmeden, Seni Düşünmek, Sensiz Olmaz, Uçurtma gibi efsane şarkıları yorumlayan sanatçı; Can Yücel’den Nazım Hikmet’e, Ömer Hayyam’dan Füruğ Ferruhzad’a dek unutulmaz ozanların unutulmaz eserlerine yer verdi. Bir saygı albümü olarak da değerlendirilebilecek albümün prodüktörü ve aranjörü Can Çankaya. Elektro gitarda Volkan Polat, akustik gitar ve banjoda Selim Saraçoğlu, kontrbasta Kağan Yıldız, davulda Berke Özgümüş’ün olduğu albümde; Yolum Yok ve Uçurtma şarkılarında perküsyonda Okay Temiz imzası yer alıyor. Yine Yolum Yok adlı şarkıda kabak kemane Cafer Nazlıbaş ve santurda Amir Humayounfard bulunuyor. 

Şenay Lambaoğlu: Vokal                              
Can Çankaya: Piyano                    
Volkan Polat: Bas Gitar
Eser Yıldız: Gitar                            
Berke Özgümüş: Davul

- Öğrenci bileti alan seyircilerin, etkinlik girişinde biletleri ile birlikte öğrenci kartlarını da ibraz etmesi gerekmektedir.- Kombine bilet alan seyircilerin, biletlerini giriş yaptıktan sonra atmamaları, festival kapsamındaki etkinliklerde kullanmak üzere muhafaza etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT