Şenay Lamboğlu

Tarihler: 05 Nisan 2013 Cuma ~ 05 Nisan 2013 Cuma 22:00

Yer: Dada

Ücret: 1. Kategori - 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. No: 12 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 12 12

Web: http://http://www.dadaistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2013 ~ Nis 5, 2013

Almanya'nın Kiel şehrinde doğan Şenay Lambaoğlu ilk müzik çalışmalarına öğrenimini sürdürdüğü okul korosu ve okul orkestrasında başladı. Liseden sonra Pera Güzel Sanatlar Akademisinde Müzikal ve Drama eğitimi aldı.

1995 yılında İstanbul Üniversitesi Avrupa Topluluğu' programına girdi. Bu yıllarda Selçuk Sun, Şenova Ülker, Yaz Baltacıgil, Neşet Ruacan, Aydın Esen, Nilüfer Verdi gibi isimlerle çalışma fırsatı buldu. 1997 yılında Boston'da Milli Bermeyo ile çalışma fırsatı buldu ve aynı dönemlerde Sheila Jordon'un Harward Üniversitesi'nde düzenlediği vokal atölyesine katıldı. İstanbul'a döndüğünde Randy Esen ile caz vokal calışmalarına  devam etti.  

1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik bölümüne girdi ve burada Yıldız Dağdelen’in şan öğrencisi oldu. Aynı fakültede Ahmet Yürür, Şirin Pancaroğlu ve Alper Maral, Çiğdem Erken gibi hocalarla çalışma fırsatı buldu. 2000 yılında Ukrayna'nın Kiev kentinde İlyas Mirsayev'in caz albümü kayıtlarında ve konserlerinde yine aynı proje kapsamında yer aldı.

2002 yılında kurulan Beck's Big band pojesinde caz solisti olarak birçok konserde çok değerli müzisyenlerle çalıştı. Yahya Dai, Leven Altında, Ercüment Ateş, Aycan Teztel gibi isimler bir kısmıdır.

2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'de yüksek lisansını tamamladı. 2007 yılında Cem Koksal'a ait Siyah Beyaz Masallar adında Türkçe sözlü bir rock albümünde yer aldı. 2009 yılında İstanbul Caz Festivalinde Nilüfer Verdi ve Andreas Buchmann ile aynı sahneyi paylaştı.

Son dönemlerde Burçin Büke, Volkan Hürsever, Deniz Dündar ile çeşitli performanslarda yer alan sanatçı aynı zamanda Kürşat Başar dörtlüsü ile birçok projeyi sürdürdü. Düzenlemelerini Ercüment Orkut'un yaptığı ilk solo albümü 'İçimde Aşk Var'ı 2012 yılının Ağustos ayında müzikseverlerin beğenisine sunan sanatçı çeşitli caz konserleri ve ikinci albümünün hazırlıklarıyla müzik çalışmalarına devam ediyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT