Sencer Alagöz

Tarihler: 25 Şubat 2012 Cumartesi ~ 25 Şubat 2012 Cumartesi 25 Şubat Saat: 22:00 - Saat: 22:00

Yer: Jr. Keops Performance Hall

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Jr. Keops Performance Hall

Adres: Sıraselviler Cad. No: 31 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 36 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2012 ~ Şub 25, 2012

Türk pop müziğinin mihenk taşlarından Selçuk Alagöz’ün oğlu ve Rana Alagöz’ün yeğeni Sencer Alagöz, 25 Şubat Cumartesi gecesi Jr Keops Performance Hall'de ilk canlı performansını gerçekleştiriyor.

Volvo otomobillerinin Türkiye ile beraber 30 ülkeden sorumlu Satış Direktörü olan Sencer Alagöz'ün başarılı kariyerinin yanı sıra müzik hep hayatında önemli bir yer aldı. Profesyonel müzik hayatına Ekim 2011'de single çalışması Mavi Sular ile başlayan Sencer Alagöz, şarkılarının söz ve müziklerinin tamamının yine kendisine ait olduğu yepyeni bir albüm çalışmasıyla Mart 2012'de sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Müzisyen bir ailede yetişmenin birikimlerini çok iyi değerlendiren Sencer Alagöz’ün şarkılarının aranjeleri de kuzeni Dağhan Kök ve müzisyen Batur Yurtsever tarafından gerçekleştirildi. Müzikal kariyerinde Sencer Alagöz’ü sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Ozan Doğulu, Fulden Uras, İmer Demirer gibi önemli isimler sanatçıya yeni albüm projesinde destek verdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT