Senem Diyici ve Alain Blesing Projects

Tarihler: 19 Haziran 2010 Cumartesi ~ 19 Haziran 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 23,50 TL, Öğrenci: 18,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Adres: Ali Suavi Sokağı (Sanatçılar Sokağı), No: 7, Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 216 414 22 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2010 ~ Haz 19, 2010

Senem Diyici ve Alain Blesing, 22 yıllık müzikal birlikteliklerine dünyanın çeşitli ülkelerinde 1000′den fazla konser ve Fransız Kültür bakanlığı tarafından desteklenen onlarca özgün proje ve tabii ki birbirinden değerli 17 albüm sığdırdılar.

Sanatçılar Duo project çerçevesinde, bu uzun üretim dönemi sonucu oluşturdukları ortak müzikal paylaşım deneyimi ile, çalışmalarını derinleştiriyor ve geleneksel temalardan köklü doğaçlamalara, köklerden günümüze uzanan bir müzikal yolculugun içerisine dinleyicileriyle birlikte giriyorlar.

Devlet tiyatro sahneleri, caz kulüpleri, enternasyonal caz festivallerinin yanısıra yöresel otantik köy festivalleri ve ``Evlere Konser`` projesiyle müzik serüvenine kendini yenileyerek, farklı deneylere imkan tanıyarak devam etmekte olan müzisyenler, 2010 yılı Nisan ayı içerisinde ``Sonsuz Çarklarda Diyalog`` adlı yaratım projelerinin dünya prömiyerini İstanbul`da yaptılar.

Diğer bir taraftan sanatçılar 2011 yılı içerisinde`` Wonderbike Tour`` adını verdikleri çok yönlü projeleriyle hızla kirlenen gezegenimiz için ekolojik yaşama vurgu yapmak amacıyla 10`u aşkın Avrupa ülkesini bisikletleriyle katederek yol üzerinde belirlenmiş olan şimdilik toplam 50 köyde konser verecekler.

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT