Seran Bilgi-Burçin Büke

Seran Bilgi-Burçin Büke

Tarihler: 28 Kasım 2017 Salı ~ 28 Kasım 2017 Salı 28 Kasım 2017 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2017 ~ Kas 28, 2017
Seran Bilgi ve Burçin Büke, klasik müzik, caz, tango, film müzikleri ve müzikalden oluşan geniş bir repertuvarla ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda sizlerle...

Kendinizi öyle bir konserin ortasında düşleyin ki karşınızda caz, ardınızda klasik müzik, bir yanınızda tango, diğer yanınızdaysa film müzikleri ve müzikaller çalsın. Üstelik hepsi ahenk içinde tınlasın ve size de eğlenmenin tadını çıkarmak kalsın... Maharetli piyanist Burçin Büke, solist Seran Bilgi ile birlikte tüm bu türlerin raks ettiği özgün sahnelerini 5 senedir birlikte yürütüyorlar. Seran Bilgi, kimya mühendisliği mesleğinin yanı sıra caz solistliği kariyerine yönelecek kadar müziğe tutkuyla bağlı ve yeteneğiyle kısa sürede dikkat çekmeyi başaran bir sanatçı. İkiliye bas gitarda Elcil Gürel Göçtü ve davulda İzzet Hiçkalmaz eşlik ediyor. Geniş bir repertuarı bulunan grubun tarzına daha evvelden ‘Klasikten Caza’, ‘Tangolu Caz’, ‘Bir O Yana Bir Bu Yana’ ve ‘Ciddi Eğlence’ konser serilerinden aşina olabilirsiniz. Şayet bu ilk deneyiminiz olacaksa, hayal gücünüzü bir kenara bırakın ve kendinizi müzikal sürprizlere hazırlayın! Oditoryum’da eğlenceli ve içinizi ısıtacak bir sonbahar gecesi sizi bekliyor olacak.

“Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.”

-Tüm fiyat kategorilerinde ve bloklarda satılabilir bilet olmayabilir.   -Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.-Oturma planında yer alan sahne içi alanı etkinliğe göre değişiklik göstermektedir.-Sahne içi alanında organizasyon şirketi  yerlerin müsait olma durumuna göre seyircilere yer numarası sağlayacaktır. Bu alandaki hangi yerlerin satışta olduğu hakkını organizatör şirket saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT