Sevgililer Günü Konseri

Tarihler: 14 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası

Nereden Alınır: Kadıköy Belediyesi Online Bilet Satış Sistemi (kkm.kadikoy.bel.tr) ve Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Gişe

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

Türkiye`nin yetiştirdiği dünyaca ünlü piyanistlerden biri olarak anılan Burçin Büke, piyanist kimliğinin yanı sıra başarılı bir besteci, klasik müzik virtüözü ve çok iyi bir caz doğaçlamacısı olarak da tanınıyor.

"Uluslararası Lanciano Piyano Yarışması"nda birincilik alan sanatçının ayrıca "Craydon" ve "Bilbao Yarışmaları"nda ödülleri bulunuyor.

Kuzey Almanya Radyo Orkestrası, Amerika`da West Palm Beach, İtalya`da Lanciano dışında birçok önemli orkestralarla çok sayıda ülkede konserler vermiş olan Büke, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası`nda 14 Şubat Pazartesi günü saat 20:00`de bir konser verecek. Burçin Büke, bu konserde benzersiz zenginlikteki müziğiyle insan kalbinin gizemli derinliklerine dokunmayı başarmış üç ölümsüz besteciyi Chopin, Liszt ve Gershwin`i bir araya getirecek.

Büke siyah beyaz tuşlarda müziğin kalbine yolculuk yapacağı bu özel konserin ilk bölümünde romantik müziğin büyük ustası Frederic Chopin`in karakteristik parçalarından Scherzo No.2,Fantaisie –impromptu ve 1 numaralı Balad`ına yer verirken, konserin ikinci bölümünde Franz Liszt`in en gösterişli eserlerinden biri olan 2. Macar Rapsodisini ve George Gershwin`in ünlü `Rhapsody in Blue`sunu, aynı sahnede buluşturarak koyu mavi tonlu notaların izini sürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT