Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres

Tarihler: 24 Ekim 2015 Cumartesi ~ 24 Ekim 2015 Cumartesi 22:00

Yer: Coop

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi, Suriye Pasajı, No: 166/10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 31 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2015 ~ Eki 24, 2015

Coop sahnesi iki efsane isim olan Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres'i ağırlayacak.

Türk pop - rock müziğin iki efsanesi aynı sahnede! 

Türk sahne ve müzik dünyasının sıradışı divası Seyyal Taner ve efsane grubu Kurtalan Ekspres ilk kez birlikte Coop sahnesinde buluşuyorlar. Onun için sahneye ilk çıktığında “Sahnelere bir panter düştü” demişlerdi. Türk pop-rock müziğinin efsane şarkıcısı Seyyal Taner her zaman rock’a yakın durmuş bir isimdir. Şarkıları, altı fazla çizilmemiş olsa dahi rock tınılıdır. Zamanında rock dünyasının en iyi müzisyenlerini topladığı grubuyla Maksim gibi alaturka gazino sahnelerini birbirine katıp, benzersiz yorumuyla hayat verdiği şarkıları kadar, nefes kesen dansları, kendine özgü kostümleri ve izleyenleri kendine hayran bırakan olağanüstü şovlarıyla da popüler müziğe damgasını vurmuştur. ‘70’lerde başladığı ve bütün ‘80’ler, ‘90’lar, 2000’ler boyunca sürdürdüğü müzik yaşantısı boyunca, Melih Kibar, Timur Selçuk, Fahir Atakoğlu, Olcayto A. Tuğsuz gibi müzik adamlarıyla yaptığı çalışmalardan çıkan bir dolu hit şarkı günümüzde klasikler arasındadır.

Barış Manço’nun 1972 yılında kurduğu ve vefatına kadar birlikte çalıştığı grubu Kurtalan Ekspres, onun vefatıyla Cem Karaca, onun da vefatından sonra Hayko Cepkin, Şevval Sam, Haluk Levent gibi solistlere eşlik etti. Çıkarttıkları Göğe Selam albümleri geniş kitlelere ulaştı ve yılın en çok satan albümleri arasında yer aldi.

Şimdi ise Türk pop ve rock müziğinin bu iki mihenk taşı Coop sahnesinde buluşmaya hazırlanıyorlar.

Bu konser, Seyyal Taner’in sesinden rock klasiklerini, Kurtalan Ekspres’in sound’undan Seyyal Taner şarkıları dinlemek isteyenler için unutulmayacak bir deneyim olacak.

Konserden sonra gece, radyo ve televizyon programlarıyla gazete ve dergilerdeki yazılarıyla tanınan Murat Meriç’in “feza çağının çılgın eğlencesi” olarak adlandırdığı DJ seti ile hız kesmeden devam edecek.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT