Sezen Aksu ve Arkadaşları

Tarihler: 21 Temmuz 2009 Salı ~ 25 Temmuz 2009 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi

Ücret: 55,00 TL - 66,00 TL - 88,00 TL - 110,00 TL - 130,00 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com, Alo Garanti 444 0333 ve IKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu)

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2009 ~ Tem 25, 2009
"Sezen Aksu ve Arkadaşları" Temmuz`da Harbiye`de...
Sezen Aksu bu yaz "Sezen Aksu ve Arkadaşları" adını taşıyan konserler dizisinde, 34 yıllık müzik yaşamı boyunca ürettiği eserlerinin bazılarında beraber çalıştığı, ortak projelere imza attığı, en önemlisi kendisinin de severek dinlediği müzisyen dostları Fahir Atakoğlu, Erkan Oğur, Aykut Gürel ve yeni nesil müzisyen arkadaşları ile aynı sahneyi paylaşıyor.

21, 22, 24, 25 Temmuz 2009 tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu`nda gerçekleştirilecek konserler Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu, Erkan Oğur ve Aykut Gürel gibi her biri kendi alanında tanınmış müzisyenlerin ilk kez aynı sahneyi paylaşacak olması açısından da önem taşıyor.
Orkestra düzenlemeleri Fahir Atakoğlu ve Aykut Gürel tarafından yapılan ve özel bir repertuvardan oluşan konserlerde orkestrada, Fatih Ahıskalı (Ud - Cümbüş), Özer Arkun (Çello), Serdar Barçin (Üflemeli Sazlar), Cem Tuncer (Gitar), Murat Yeter (Davul-Perküsyon) gibi isimler de yer alıyor.

Bu özel konser dizisi, Rumeli Konserleri`nden başlayarak yıllar içinde birçok konserin organizasyonunda emeği geçen ve bu yıl 20. Yılını kutlayan MOST Productions`un ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

- 8 yaşından küçükler giremez. Büyükler bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT