Sezen Aksu

Tarihler: 23 Ağustos 2013 Cuma ~ 07 Eylül 2013 Cumartesi 23-24 Ağustos, 06-07 Eylül Saat:21:00

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 187.00 TL 2. Kategori - 162.00 TL 3. Kategori - 135.00 TL 4. Kategori - 110.00 TL 5. Kategori - 99.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2013 ~ Eyl 7, 2013

Turkcell Yıldızlı Geceler

Kahkahadan Hüzne, Hayatın Bütün Halleriyle: Sezen Aksu’yla Geleneksel Yaz Konserleri Başlıyor...


Aksu’nun yaz konserlerinde bu yaz yine eğlenceli ve duygusal anlar iç içe yaşanacak. Aksu’nun duru yorumculuğunu öne çıkaran yepyeni düzenlemelerin yer aldığı konserlerde dinleyicilerin gözleri bazen gülmekten, bazen hüzünden dolacak.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek Sezen Aksu Geleneksel Yaz Konserleri bu yaz yine dinleyicileri duygudan duyguya taşıyacak. Sezen Aksu’nun hayatın tüm renklerini şarkılarla ve tadına doyum olmaz sohbetiyle dinleyici ile paylaşacağı yepyeni yaz konserleri başlıyor.   

Üstelik dinleyiciler bu konserlerde en çok istedikleri şeye, Aksu’nun sade ve güçlü yorumculuğuna doyacaklar.  Fahir Atakoğlu önderliğindeki Acoustic Band’in eşliğindeki repertuar ve düzenlemelerle, Harbiye’de dupduru bir Sezen Aksu duyulacak. Aksu misafirleriyle, daha önce hiç anlatmadığı, başından geçen komik anılarını da paylaşacak. Kısacası, bu yaz dinleyicilerin bazen şarkılarla yaşaran gözleri yerini, yer yer gülmekten yaşaran gözlere bırakacak.

Sahnede her biri kendi alanında isim yapmış uluslararası müzisyenlerin damakta tat bırakan doğaçlamalarla kendi virtüözlüklerini sergileyecekleri bölümler de yer alacak. Herkes Aksu’nun sesine olduğu kadar, dünya kalitesindeki müziğin tadına da varacak.  

- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
- Turkcell Platinum üyelerine bilet fiyatında % 30 indirim uygulaması vardır. Bu uygulama sadece internet sitesinde geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT