Shakira - Loca Biletleri

Tarihler: 11 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 11 Temmuz 2018 Çarşamba 11 Temmuz 2018 21:00

Yer: Vodafone Park

Ücret: Loca - Kişibaşı - 1290.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2018 ~ Tem 11, 2018
Shakira “El Dorado Dünya Turnesi” kapsamında 11 Temmuz’da Vodafone Park’ta...

Dev bir prodüksiyon muhteşem bir sahne şovuyla geliyor!!! 

12 Grammy® ödülü sahibi, uluslararası superstar Shakira, BKM organizasyonuyla 11 Temmuz 2018’de yeniden İstanbul’da sahne alacak.

Dünya turnesi “EL DORADO” kapsamında İstanbul’a gelecek olan Shakira, uzun bir aradan sonra ülkemizde konser vermeye gelen ilk dünya starı olacak!

"Waka Waka", "Whenever Wherever”, “Loca” gibi hitleri ile müzik listelerinde her zaman yer bulan, 2017’de çıkardığı 11. albümü “El Dorado” ile inanılmaz bir başarıya ulaşan Kolombiya’lı superstar, son albümün yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra 37 ülkede iTunes üzerinden 1 numaraya ulaşmıştı. “Me Enamoré” ve “Chantaje” [feat. Maluma] parçaları aynı anda Billboard’un "Hot Latin Songs" listesinde ilk 5’e girmeyi başarırken, “Chanteje” aynı zamanda Youtube’da 2 milyardan fazla izlenerek Latin müzik tarihinin en çok izlenen video klibi ünvanının da sahibi oldu. 

3 Haziran 2018 tarihinde start alacak olan 6.Dünya Turnesi Live Nation tarafından gerçekleştirilen ve BKM organizasyonu ile 11 yıl sonra yeniden İstanbul Vodafone Park'ta sahne alacak olan Shakira, büyüleyici sahne performansı ile bu Yaz'ı unutulmaz kılacak.

- Etkinlik alanı açılış saati 17:00, konser saati 21:00'dır.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunmasını öneriyoruz. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser süresince biletinizi saklayınız.- Etkinlik mekanında otopark mevcut değildir.- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve icecek konser alanina alınmayacağını hatırlatırız.- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kisiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz. - Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Konser alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir fakat 15 yaşın altındakilere ebeveynlerinin eşlik etmesi öneririz.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT