Shakira

Shakira

Tarihler: 22 Mayıs 2018 Salı ~ 22 Mayıs 2018 Salı

Yer: Vodafone Park

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2018 ~ May 22, 2018

2 GRAMMY® ödülü sahibi, uluslararası superstar SHAKIRA, BKM organizasyonuyla 11 Temmuz, Çarşamba akşamı VODAFONE PARK’ta sahne alacak.

3 Haziran’da start alacak olan Dünya turnesi “EL DORADO” kapsamında 11 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’a gelecek olan SHAKIRA, uzun bir aradan sonra ülkemizde konser vermeye gelen ilk dünya starı olacak!

Son albümü ile aynı adı taşıyan 6. Dünya Turnesi “EL DORADO” kapsamında 11 Temmuz, Çarşamba akşamı 40 bin kişi kapasiteli VODAFONE PARK’ta sahne alacak olan SHAKIRA’nın biletleri 22 Mayıs Salı günü (Bugün) satışa çıktı!!!

"Waka Waka", "Whenever Wherever”, “Loca” gibi hitleri ile hala müzik listelerinde yer bulan Kolombiya’lı superstarSHAKIRA’nın İstanbul konseri bilet fiyatları; 162,00TL - 213,00TL - 315,00TL - 416,00TL - 572,00TL. VIP ve Sahaönü 780,00TL olarak belirlendi.

İstanbul’daki İlk konserini 2007 yılında veren ve konser sırasında Türk hayranlarına; İtiraf etmeliyim ki kendimi dünyadaki en şanslı kadın olarak hissediyorum bu akşam. Dünyadaki her sanatçı burada olabilmek, bu harika şehirde, boğazın yanında sizlere şarkı söylemek için para verebilir. Burada olduğum için çok ama çok mutluyum, çok teşekkür ederim bunun gerçekleşmesine izin verdiğiniz için.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT