Shame / Black Midi

Shame / Black Midi

Tarihler: 31 Mayıs 2022 Salı ~ 31 Mayıs 2022 Salı 21:15

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Genel Satış - ₺275,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2022 ~ May 31, 2022

İngiliz post-punk grubu shame ile İngiliz rock grubu Black Midi, PSM Loves Summer kapsamında 31 Mayıs akşamı %100 Studio’da!

shame

2016 yılında yayınladıkları ‘Gold Hole’ ve ‘The Lick’ teklileriyle çıkış yapan İngiliz post-punk grubu shame, 2018 yılının başında yayınladıkları Songs of Praise ile adından söz ettirmeye başladı. Birleşik Krallık Albüm Listesi’nde 32 numaraya kadar yükselerek 2 hafta boyunca listede kaldılar.

Bu yılın başında yayınladıkları Drunk Tank Pink albümüyle NME, Paste ve Clash gibi saygın yayınlardan olumlu eleştiriler alıp müzik severlerin radarına girmeyi başardı.

Black Midi

2017’de kurulan İngiliz rock grubu Black Midi, Geordie Greep, Matt Kwasniewski-Kelvin, Cameron Picton ve Morgan Simpson 'dan oluşuyor. İsimlerini Japon müzik türü black MIDI'den türeten grup, müziklerinde deneysel rock, math rock, noise rock ve post-punk ögelerinden ilham alıyor.

Grup, plak yapımcısı Dan Carey'nin şirketi Speedy Wunderground ile başladı ve 2018'de ilk single'ları "bmbmbm" yi yayınladılar. Prodüksiyonunu Carey'nin üslendiği ilk stüdyo albümüleri Schlagenheim'ı 21 Haziran 2019'da Kaba Ticaret Kayıtları aracılığıyla yayınlar. Büyük beğeni toplayan, İngiltere Albüm Listesi'nde 50'ye giriş ve 2019 Mercury Ödülü'ne adaylığı.

Kaydedilmiş birkaç şarkı ve sözlü sözcük parçalarını içeren bir antoloji albümü, The Black Midi Anthology Vol. 1: Tales of Suspense and Revenge, 5 Haziran 2020'de Bandcamp'e özel olarak yayınlandı. İkinci stüdyo albümler, Cavalcade ise 28 Mayıs 2021'de piyasaya sürüldü.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT