Sharam Jey (Bunny Tiger DE) / Discolog (MB Disco)

Tarihler: 26 Ekim 2013 Cumartesi ~ 26 Ekim 2013 Cumartesi 22:00

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2013 ~ Eki 26, 2013

Yaptığı remix'lerle dans listelerinde yükselen Sharam Jey ve İstanbul merkezli disko'nun usta çocuğu olarak tanınan DJ Discolog, Cue İstiklal ’ de

Sharam Jey

Dans Müziği’ denince, çoğu insanın aklında kendini tekrar eden ve kafa ütüleyici, cahil bir zırva gelir. Ama neyse ki hala, sound’u bir adım öteye taşımaya, dans müziğinde yeni ateşler yakmaya ve bunları kitlelerle bütünleştirmeye çalışan sayılı DJ ve Prodüktör var. Şüphesiz ki, Sharam Jey de bunu en iyi yapanlardan biri. Sharam Jey, ikinci albümü ‘In My Blood’u yayınlamasıyla, müzik kariyerinde büyük bir basamak atladı. Orta seviyeleri kabullenmeyip çok çalışarak, beklenmeyen yerlere yükseldi ve Princess Superstar,Tommie Sunshine, Andreas Hogby, Nik Valentino (of Lost Valentinos) ve Cornelia gibi muhteşem müzisyenlerle bol sürprizli ortak çalışmalar yaptı. Bütün bunların yanında, Sharam Jey, başarılı isimlere remixler yapmaya da devam ediyor. Gossip, Moby, Diplo & Don Diablo, Mason & Roisin Murphy, Alex Gopher son olarak şarkılarına dokunduğu isimlerden yalnızca bazıları. Yaptığı en bomba remixlerin oluşturduğu bir koleksiyon albüm de yolda.

http://www.genericmusic.net/sharamjey1.htm
https://soundcloud.com/sharamjey
https://www.facebook.com/dj.sharamjey?fref=ts

Discolog (MB Disco)

Asıl adı Cihan Aksoy olan Discolog, Fransa'nın Louvier şehrinde doğdu fakat hayatının büyük kısmını İstanbul'da geçirdi. Henüz 17 yaşındayken synthesizerlarla haşır neşir olan Discolog, gençlik döneminde disco, boogie ve cosmic soundlarla serüvenine devam etti. Müziğe olan duyarlılığı ile yıllar boyunca birbirinden iyi parçalar üretmeyi başaran "Discolog", Avrupa'nın çeşitli kulüplerinde sahne aldı. MB Disco, Beatz for Freakz, Disco Soul Records, Babajim gibi Label Şirketleri ile çalıştı ve Todd Terje, Martin Brodin, Phunktastike gibi isimlerle aynı EP’de yer aldı. Önümüzdeki günlerde Dünya çapında label şirketi Eskimo Records ‘dan çıkaracağı 5 parçalık EP'sini yayınlamaya hazırlanıyor.

http://genericmusic.net/discolog.htm
https://soundcloud.com/cihan-aksoy
http://www.facebook.com/cihanaksoydiscolog

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT