Shigeto

Tarihler: 29 Eylül 2012 Cumartesi ~ 29 Eylül 2012 Cumartesi 23:55

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2012 ~ Eyl 29, 2012

ZacharySaginaw kendisinin tanınmasına vesile olan ismi Shigeto’yu tercih ederken, hiç şüphesiz Japon kökenlerine de saygısını göstermek istemişti. Müziğe henüz 5 yaşında davul çalarak başlayan, takip eden yıllarda caz eğitimi alan ve sonrasında prodüktörlüğe yönelen Zach farklı eğilimlerini Shigeto’ya da yer yer yansıtıyor. Bu isim, aynı zamanda “büyümekte olan” anlamına gelirken, ortaya koyduğu müziği de tanımlamamıza yardımcı oluyor.

IDM’den dubstep’e kadar uzanan bir alanda, enstrümental hip-hop’a özgü soyut ve değişken ritimlerle farklı katmanlar oluşturan Shigeto, 2010 yılında Tycho, Jacaszek, Gold Panda, School of Seven Bells gibi çeşitli türlerden isimleri bünyesinde barındıran Ghostly International ailesine katılarak, Semi Circle ve What We Hold Onto isimli iki EP yayınladı. Ara vermeden çıkardığı ilk LP Full Circle ile otoritelerden oldukça olumlu tepkiler alan Shigeto önümüzdeki sene ikinci uzunçalar Lineage’i dinleyicilere sunmaya hazırlanıyor. Canlı performanslarında davuluyla harikalar yaratan Shigeto’yu aynı zamanda School of Seven Bells’in canlı performanslarında da davulun başında görmemiz de mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT