Sibel Köse Band

Tarihler: 06 Ocak 2009 Salı ~ 06 Ocak 2009 Salı - Saat: 22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2009 ~ Oca 6, 2009

Sibel Köse Band

Cazla ilgili ilk çalışmalarına ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencisiyken başladı. Tuna Ötenel, Janusz Sprotz gibi isimlerle çalıştı, Ayşe Sezerman’dan ve Randy Esen’den ders aldı. 1987 yılından bu yana konserlerde, çeşitli radyo ve TV programlarında, yerel ve uluslararası caz festivallerinde yer aldı. Bu festivallerin arasında İstanbul Caz Festivali, Kuşadası Uluslararası Caz Festivali, Bodrum Musicorama Caz Günleri, Afyon Caz Festivali, ODTÜ Caz Günleri, Isparta SDÜ Caz Günleri, Festival of Jazz Standards (Siedlce - Polonya), Fete des Jazz (Paris - Fransa), Miedznaradowy Festiwal Pianistow Jazzowych (Kalisz - Polonya), Jazz au Xiricourt (Xiricourt - Fransa), Jazz in Marciac (Marciac - Fransa), Jazz a St. Louis (St Louis - Senegal) bulunuyor.

Polonya`nın Zamosc kentinde düzenlenen Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması`nda Birincilik ödülü aldı, Jarek Smietana, Slide Hampton, Jean-Loup Longnon, Ricky Ford gibi uluslararası sanatçılarla birlikte projelerde çalıştı. Bunlardan bazıları: "Polish All Stars Band"; "Polish-Turkish Jazz Connection"; Janusz Szprot - "Kurt Weill Songs"; Önder Focan "Vocalists Project"; Ali Perret "Mingus Project"; "Swing Connection"; "Cube", Longnon-Gallis "Jazz Olympers", Quartet Muartet.

Ankara Devlet Opera ve Balesi`nin bünyesinde kurulan Ankara Pop Grubu`nun solistliğinin ardından Hava Kuvvetleri Büyük Orkestrası`yla konserler verdi; 2003 yılında Beck`s Big Band`e solist olarak katıldı. Sibel Köse, 2005 yılı sonbaharında çıkan ve ApopsisSeven grubunun (Alexandre Tassel [trompet], Guillaume Naturel [saksofon], Christian Brun [gitar], Franck Avitabile [piyano], Michel Zenino [bas], Jean Pierre Gallis [davul]) "Songseeker" albümünün vokallerini yaptı. Aynı grupla 2004`te Fransa ve Yunanistan`da konserler verdi.

Sibel Köse, son olarak 2008 İstanbul Caz Festivali kapsamında, Nina Simone Tribute konserinde Dee Dee Bridgewater, Raul Midon ve Stacey Kent ile birlikte konser verdi ve Türk cazını başarıyla temsil etti. Sibel Köse’nin kendine özgü vokal anlayışı, farklı sesi ve yorumu tüm dünyada beğeniyle izleniyor; sanatçı yurtdışında çeşitli konser ve workshop’larda düzenli olarak yer alıyor.
Yer aldığı albümler:
"Sometimes" - Tuna Ötenel (1995, Uzelli)
"Focan Tunes Sung By Jazz Vocalists" - Önder Focan (1999, Blue Note)
"Velvele" - Oğuz Büyükberber (2000, Ada)
"Polonezköy" / "Na tureckim dywanie" - Janusz Szprot (2001, Ada)
“The Sonk Seeker” JP Gallis & ApopsisSeven (2005, Nocturne)
“Bence” Sarp Maden (2008, Mess Production)
Daha fazla bilgi için: www.myspace.com/sibelkose

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT