Sidsel Endresen - Humcrush

Tarihler: 19 Nisan 2013 Cuma ~ 19 Nisan 2013 Cuma Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2013 ~ Nis 19, 2013
Sidsel Endresen - Humcrush

21. yüzyıl Norveç cazının en önemli kadın seslerinden biri olan Sidsel Endresen, sesini bir enstrüman gibi kullanarak, başta caz, tiyatro ve film müziği olmak üzere, yenilikçi her türlü sanatsal ifadeye açık bir vokalisttir.

İngiltere’de edebiyat ve antropoloji eğitimi aldıktan sonra orada besteci ve şarkıcı olarak çalışmaya başladı. Chipahua ve Jon Eberson Group ile çalıştıktan sonra kendi adına albümler çıkarmaya başladı. İki kere Norveç’in Grammy’si kabul edilen Spellemannprisen ödülüne layık görülen Endresen, bugün birçok genç caz vokalisti için hala ilham kaynağı olmayı sürdürmektedir. Bugüne kadar ECM ve ACT gibi önemli müzik şirketlerinden albümler çıkaran ve farklı bir çok ödül alan sanatçı 2008 yılında çıkardığı Punkt Live Remixes vol. 1: Sidsel Endresen 7 Jon Hassel isimli son solo albümünün yanı sıra, önemli caz sanatçılarıyla birlikte albüm çalışmalarına devam etmektedir. 

2004 yılında Norveç’te kurulan, davulda Thomas Strønen ve tuşlu çalgılarda Ståle Storløkken’den oluşan Humcrush, fütürist elektro-caz tınılarını klavye ve davulun aralıklarla damlayan kısa vuruşlarıyla birleştiren deneysel bir gruptur.

Birbirlerinden aldıkları esinlemelerle müziklerini spontan yaratan Humcrush, birkaç yıldır Norveç’in caz divası Sidsel Endresen ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT