Sıla: Joker

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 14 Aralık 2012 Cuma 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: Tam 56.00 TL İndirimli 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Ara 14, 2012

Sıla "Joker"

İş Sanat’ta Sıla rüzgarı esiyor! Türk pop müziğinin son yıllarda parlayan isimlerinden Sıla, 2007’de kendisiyle aynı ismi taşıyan ilk solo albümünün çıkış parçası "...Dan Sonra" ile 12 hafta liste başında kalarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı yıl aldığı 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' ödülleri ile yakaladığı başarıyı tescilleyen Sıla samimi ve kendine özgü tarzı ve üretkenliğiyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edindi. Kendi albümünde yer alan söz ve müziklerinin yanı sıra; Kenan Doğulu, Ferhat Göçer, Murat Dalkılıç, Kemal Doğulu, Emel, Gökhan Keser, Cihan Okan gibi isimlerin albümlerindeki bazı şarkılara söz ve besteler yazan Sıla, hız kesmeden ikinci albüm çalışmasını tamamlayarak yine Ozan Doğulu prodüktörlüğünde hazırladığı ikinci solo albümü İmza’yı 2009 Mart ayında piyasaya çıkardı.

Tüm şarkı sözlerinin kendisine ait olduğu albümün çıkış parçası "Sevişmeden Uyumayalım", albüm henüz satışa çıkmadan 1 hafta içerisinde radyolarda en üst sıralara yerleşirken, “En İyi Şarkı" ödülünü aldı ve aylarca liste başından inmeyerek bir rekor kırdı. Başta Kral TV Video Müzik Ödülleri, Magazin Gazetecileri Derneği Altın Kelebek Ödül Töreni ve Avrupa Gazeteciler Derneği Ödül Töreni olmak üzere birçok ödüle layık görülen Sıla 2010 yılında çıkardığı Konuşmadığımız Şeyler Var albümü ile de başarısını pekiştirmeye devam etti. 2012 Mart ayında sevenlerine sürpriz olarak DVD ve CD’den oluşan Joker isimli projesini piyasaya süren Sıla eski şarkılarının yeni versiyonlarını seslendirerek yine satış listelerinde ve dijital platformlarda zirveye oturdu.

Sanatçı son olarak 2012 yılının Ekim ayında Vaveyla isimli yeni albümünü ve yeni şarkılarını sevenlerinin beğenisine sundu. 14 Aralık akşamı Joker projesi kapsamında en sevilen parçalarına güzel sesiyle yeniden hayat verecek olan güzel sanatçı içten yorumu ve enerji dolu performansıyla yine hayranlarını büyüleyecek.

- İndirimli biletler 65 yaş üstü öğretmen ve İş Bankası mensupları için geçerlidir.
- Konserlere 7 yaşında küçükler alınmaz, 7 yaş ve üzerine tavsiye edilir.
- Salona fotoğraf makinesi ve görüntü kaydedici cihaz alınmayacaktır.
- Öğrenci biletleri sadece İş Sanat ana gişeden temin satın alınabilinir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT