Sıla - ON’dan Kalan Şarkılar

Tarihler: 31 Temmuz 2018 Salı ~ 31 Temmuz 2018 Salı 31 Temmuz 2018 21:15

Yer: Ayvalık Amfitiyatro

Ücret: 1. Kategori - 166.50 TL 2. Kategori - 144.25 TL 3. Kategori - 122.25 TL 4. Kategori - 100.00 TL 5. Kategori - 83.25 TL 6. Kategori - 66.50 TL - Numarasız

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ayvalık Ayvalık Balıkesir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2018 ~ Tem 31, 2018
Sıla ile 10 Yıl..

Sıla ON’dan Kalan Şarkılar ile sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşatacak.


Sıla, kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkılarla sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşatacak.

“Her şeyden biraz kalır" diyor birileri, çoğulluk haklılıktır. Kavanozda biraz kahve,kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı.“ der şair. Her şeyden biraz kaldı bende de. En çok da on’dan kalana olacak cümlelerim. Bir kere ne olduysa oldu çok şarkı oldu. Hep şarkı oldu, hep şiir oldu. Çocuklar okullarından mezun oldu, evler değiştirdik, sevgililer, eşler, işler değiştirdik. Aşık olduk. Gidenler oldu, araflar oldu, kalan sağlar bizim oldu, sınavlar verdik, özlemler arttı, jüpiter bu ay tekrar akrep burcuna geldi, televizyona daha az bakar olduk, fotoğraflara daha çok. Zamanın nasıl geçtiğine inanamadık. Daha dün gibi dediğimiz her şey on’dan kalan oldu. Kalbim elimde yaşadım her zaman, hem size hem kendime ses oldum, saz oldum, söz oldum. Siz de aldınız beni size kattınız. Hoş geldik, hoş gördük. Beraber oturduk sofralara, dans ettik, gözyaşı olduk, omuz ya da bi kahkaha... Evine bıraktık o kızı, kapının önüne koyduk oğlanı. Aşk ettik, meşk ettik, rest çektik. Belki istifa ettik, yalnızlığımızı bölüştük, mutluluklarımızı çoğalttık, iki ayağımızın üstünde durduk en çok da. Tahmin edebildiğimizden daha çok anımızda olduk belki. Ben hep duydum sizi. Siz de beni...

Son on yılda ne olduysa hepsini konuşacağız o akşamlar..."

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Etkinlik başladıktan sonra seyirci alımı ilk alkıştan sonra yapılacaktır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT