Silvia Perez Cruz

Tarihler: 15 Haziran 2010 Salı ~ 15 Haziran 2010 Salı - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 19,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No: 8, 34435, Taksim, Beyoğlu İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0 212 252 35 00 - 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2010 ~ Haz 15, 2010

Silvia Perez Cruz, olağanüstü bir şarkıcı olmasının yanısıra saksofon da çalmaktadır. Müzik çalışmalarına Catalunya’da solfej, piyano, saksofon, koro ve orkestra eğitimi alarak başlayan sanatçı 17 yaşındayken caz müziğini keşfetti. 18 yaşında Barcelona’ya taşınarak armoni ve caz eğitimi aldı. Juan Flores’ten Flamenko müziğinde vurmalı bir saz olan cajon eğitimi aldı.

Llibert Fortuny’den saksofon dersleri aldıktan sonra Sevilla’da düzenlenen Caz ve Flamenko Festivali’ne katıldı ve Marc Turner, Jeff Ballard, Read Arderson, Jorge Pardo, Lee Konitz, Pal Bley, Javier Colina, Antonio Mesas gibi ünlü sanatçıların masterclass çalışmalarına katıldı. Eğitimini ve çalışmalarını Barselona’da sürdüren Cruz, özellikle 4 kadın sanatçıdan oluşan Las Migas grubu ile Belçika, Fransa, İtalya, Hollanda ve Norveç’e turneler düzenlemiştir.

Ravid Goldschmidt

Nerdeyse tüm hayatı boyunca davul çalan Ravid, özellikle Brezilya müziğinden etkilenmiş, bir festival sırasında ilk kez dinlediği “hang davulu”na yoğunlaşmıştır ve 2006 tarihli “Llama” albümünde de dinlenip anlaşılacağı gibi bu enstrumanda kendi stilini oluşturmuştur.

İlginç bir hayat hikayesi olan olan Ravid, Kuzey İspanya’yı yürüyerek gezdikten sonra Fransa’ya geçmeyi planlamış ama Compostela’daki Santiago kentine varmış, oradan da Barselona’ya geçmiştir.

Enstrumanını sokaklarda çalan sanatçı izleyicilerden çok coşkulu bir tepki almıştır. Sanatçı 4 seneden beri Barcelona’da yaşamaktadır.

Silvia Perez Cruz, vokal
Raviol Goldschmidt , perküsyon

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT