Simon Bolivar String Quartet

Tarihler: 24 Nisan 2014 Perşembe ~ 24 Nisan 2014 Perşembe 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2014 ~ Nis 24, 2014
Simon Bolivar String Quartet

Simon Bolivar String Quartet, geniş repertuvarıyla 24 Nisan'da CRR Konser Salonu'nda...

Alejandro Carreno, 1. Keman
Boris Suarez, 2. Keman
Ismel Campos, Viyola
Aimon Mata, Viyolonsel

Venezuela'nın tüm dünyada başarısını kanıtlamış eğitim sistemi El Sistema'nın klasik müzik dünyasına kazandırdığı Simon Bolivar String Quartet; Mendelssohn, Beethoven ve Brahms'ın eserlerinden oluşan seçkin bir repertuvar ile İstanbullu müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

El Sistema; ideallerin gerçeğe dönüştüğü, genç müzisyenlerin sosyal değişimlerini destekleyen ve yeni bakış açıları kazandıran bir sistemdir. Kurulduğu günden bugüne kadar iki milyon çocuğa ulaşmış olan El Sistema, günümüzde 400 bin müzisyen adayı ile beraber bir çok yeni sanatçıyı müziğe kazandırmayı başaran, bu alandaki en önemli sosyal sorumluluk projesidir.

Simon Bolivar Senfoni Orkestrası'nın grup şeflerinden oluşan dörtlü bugüne kadar Claudio Abbado, Sir Simon Rattle ve El Sistema'nın yetiştirdiği, adı şimdiden efsanevi orkestra şefleri ile beraber anılan ünlü orkestra şefi Gustavo Dudamel gibi klasik müzik dünyasının en önemli orkestra şefleri ile çalışma fırsatı buldu.

Quartet; Amerika, Avrupa ve Asya'da pek çok konser gerçekleştirdi ve aynı zamanda eğitim programlarının bir parçası oldu. Şimdiye kadar Cuarteto Latinoamericano, Berlin Philharmonic String Quartet, Chilingirian String Quartet, Cleveland Sting Quartet ve Venezuella Gençlik ve Çocuk orkestralarının kurucularından kemancı Ulyses Ascanio ile çalıştı.

2010 yılında İngiltere'de Edinburgh Uluslararası Festivali'nde The Queen Elizabeth Hall, St. George’s Hall gibi önemli salonlarda konser veren Simon Bolivar String Quartet; 2011 ve 2012 yıllarında Kanada ve Japonya'da başarılı turneler gerçekleştirdi ve gittiği her ülkede büyük yankı uyandırdı. 2013 yılında Deutsche Grammophon etiketiyle ilk albümleri müzik marketlerde yerini alan Quartet'in bu albümünde Latin Amerika'nın en önemli bestecilerinden Alberto Ginastera, Antonín Dvorák  ve 20. yüzyılın önemli Rus bestecilerinden Dimitri Shostakovich'in eserleri yer almaktadır.

F. Mendelssohn Yaylı Sazlar için La minor Dörtlü ,Op 13,
L. V Beethoven. Grosse Fuge Op. 133 
J. Brahms Yaylı Sazlar için Do minor Dörtlü, N.1 Op 51.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT