Simone Dinnerstein - İstanbul Resitalleri

Tarihler: 12 Mayıs 2012 Cumartesi ~ 12 Mayıs 2012 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi - the Seed

Ücret: 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42, 34467 Emirgan İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 323 60 50 - 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2012 ~ May 12, 2012

Amerikalı ‘Bach’ piyanisti Simone Dinnerstein, Bach’ın Goldberg varyasyonlarını seslendirdiği 2005 Carnegie Hall resitalinin ardından uluslararası çevrelerde büyük bir süratle ün kazandı. Gerçekleştirdiği Bach kayıtları ve konserleri ile ününü pekiştirdi.

Simone Dinnerstein, Kennedy Center, Vienna Konzerthaus, Lincoln Center Mostly Mozart Festivali, Aspen, Ravinia ve Stuttgart Bach festivallerine katılımları, Köln, Paris, Londra, Kopenhag, Bremen, Roma ve Lisbon turneleri, Dresden Philharmonic, Czech Philharmonic, New Jersey Symphony, St. Luke, Absolute Ensemble, Baltimore Symphony, Atlanta Symphony ve Minnesota Orkestraları konserleri ile kendisini takip edenlerin başını döndürüyor. Dinnerstein geçen yıl New York Town Hall’da People’s Symphony dizisi ve Lincoln Center Great Performers dizilerinde çaldı. New York Metropolitan müzesindeki üçüncü konseri ve New York Philharmonic ile Lincoln Center Avery Fisher Hall’daki ilk konserinin tarihi ise 2009.

Simone Dinnerstein’ın ilk solo albümü 2007 yılında TELARC tarafından yayınlandı. Bach’ın Goldberg varyasyonlarını seslendirdiği albümü ile Simone, Billboard listesinde (satışların ilk haftasında) 1 numaraya yerleşti. New York Times ve Los Angeles Times gazeteleri, New Yorker ve Time Out New York dergileri tarafından“2007’nin En İyileri” listelerinde yayınlandı. iTunes ‘da “En İyi Klasik-Editörün Seçimi” etiketini aldı. amazon.com sitesi albüme “2007’nin En İyi CD’si” ünvanını verdi. Barnes & Noble kitabevi 2007’nin en iyi 5 başlangıcından biri olarak Dinnerstein’ı seçti. Eylül 2008’de bu çok başarılı albüm Diapason d’Or ödülünü kazandı.

Simone Dinnerstein 2010 yılından başında SONY CLASSICAL sanatçısı oldu.

Resital başlama saatinde kapılar kapanır. Geç kalanlar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.
İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT