Siya Siyabend

Tarihler: 05 Mayıs 2016 Perşembe ~ 05 Mayıs 2016 Perşembe 06 Mayıs 2016 20:00

Yer: 60 Metrekare

Ücret: İndirimli Dönem:Tam 39.50 TLÖğrenci 29.50 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meclis-i Mebusan Caddesi, Kabataş Turizm İskelesi, Tosun Paşa Teknesi Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2016 ~ May 5, 2016
Boğaz'ın muhteşem atmosferi eşliğinde, Siya Siyabend'in sahne alacağı tekne konserine 6 Mayıs'ta 60 Metrekare evsahipliği yapıyor.

Siya Siyabend 90'larda başlayan, çeşitli enstrümanlardan ses çıkarmayı seven ve bunu birlikte yapmaktan hoşlanan bir grup.. insanın uzun, derin ve badireli bir yol Arkadaşlığının; temelde köklü bir müzik sevgisine ve insanlığın bilgi-kültür mirasını özümseme ve yaşama arzusuna dayalı bir yolculuğun ürünü olarak ortaya çıktı.

Çalma anında bulunan enstrümanlara ve oluşan hissiyata göre değişen, yerel ve evrensel pek çok tarza girip çıkabilmekte ve icabında bunları aynı çalma içerisinde kaynaştırabilmekteler.

Birçok farklı stüdyoda farklı sound denemelerine girişip değişik tarzlarda ürünler verdiler. Bunun yanında kısa filmler için müzik yaptılar. Fatih Akın'ın yönetmenliğini yaptığı sound of İstanbul / Crossing The Bridge, köprüyü geçmek adlı belgeselde yer aldılar.

SSB ayrıca sokağı da önemli bir sahne olarak gördü. Türkiye'de sokaktaki müziğinin öncülerinden oldu. Bu konuda şu söylemleri ilgi çekicidir: "Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır."

Kayıtları kulaktan kulağa, elden ele iletildi. Türkiye müzik "piyasası"nın saçmalıkları, tutarsızlıkları, popüler kültürün tektipleştirici sıradanlığına karşı kendi kitlesini oluşturma çabasında oldular.

"Gerçeği arıyor musun, yaşamın anlamlarından süzülen ve insanı insan yapan her yüce duygunun, her zeka pırıltısının, aşkın, aklın ve canın anda bulunarak bütünün bütünü olduğu o nefesler nefesini, binlerce nefesin son bir nefese kadar tutunup da ördüğü ömrünü yaşayabiliyor musun yaşamını, her ilmekte içine çektiğin havanın canlılığını hissederek, usul usul, doya doya. Bak gölgenin gölgesindesin. Özgürleştikçe bizimlesin, bizdensin. Özgürleştikçe bir'iz.."

- Konser Saat 21:00'de başlayacaktır.    - Tekne Kalkış Saatleri: Kabataş'tan 20:00, Beylerbeyi iskelesinden 20:30, Arnavutköy'den 21:00'dur.- Bilet alan seyircilerin tekne kalkış saatlerini göz önünde bulundurarak, ilgili iskelede hazır bulunmalarını önemle rica ederiz.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır. - Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Detaylı bilgi için 0212 293 08 09 nolu telefonu arayabilirsiniz.- Bilet fiyatına 1 adet ikram dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT