Skunk Anansie

Skunk Anansie

Tarihler: 19 Temmuz 2016 Salı ~ 19 Temmuz 2016 Salı 21 Temmuz 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: Ön SatışSahne üstü Ayakta Normal 90.00 TL Öğrenci 60.00 TLGenel Satış Sahne üstü Ayakta Normal 120.00 TLÖğrenci  80.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2016 ~ Tem 19, 2016
Rock dünyasının en karizmatik isimlerinden Skin'in önderliğindeki Skunk Anansie, geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan yeni stüdyo albümü Anarchytecture'ın turnesi dahilinde 21 Temmuz'da Zorlu PSM sahnesinde.

Britpop'un hüküm sürdüğü 1994 yılında kurularak, o dönem "Brit Rock" olarak adlandırılacak akımın öncülüğünü üstlenen Skunk Anansie, günümüze kadar yayınladığı toplam altı stüdyo albümüyle rock müzik tarihine damgasını vurdu. Müzik dünyasının en özgün figürlerinden biri olan Skin'in muazzam yorumu ve sahne varlığıyla dünyanın en önemli müzik festivallerinde birbirinden çarpıcı performanslara imza atan İngiliz grup, özellikle 1999 tarihli albümü Post Orgasmic Chill sayesinde geniş kitlelere ulaştı. 

1995 yılında yayınlanan ilk album Paranoid & Sunburnt'ün hit şarkıları Feed ve Selling Jesus'ın, senaryosunu James Cameron'ın yazdığı, yönetmenliğini ise eski eşi Kathryn Bigelow'un üstlendiği Strange Days'in soundtrack’inde yer alması Skunk Anansie'nin büyük bir çıkış yakalamasını sağladı. Ardından yayınlanan ikinci albüm Stoosh, ilk albümün başarısını sürdürdü.

Charity, Hedonism, Selling Jesus, Weak, Secretly ve Charlie Big Potato gibi müzik listelerinde fırtınalar estiren hit şarkılara hayat veren Skunk Anansie, 15 Ocak'ta yayınlanan altıncı stüdyo albümü Anarchytecture'la formundan hiçbir şey kaybetmediğini kanıtladı.

U2, Aerosmith, Feeder, Lenny Kravitz, Bad Religion, Rollins Band, Therapy?, Rammstein, Killing Joke, Soulfly, Sevendust, Oomph!, Muse, Staind, Powerman 5000, Veruca Salt, Marion ve A Perfect Circle'ın da aralarında bulunduğu birçok ünlü grupla turneler gerçekleştiren Skunk Anansie, günümüzün en başarılı canlı gruplarından biri olma özelliğini koruyor.

Skin önderliğindeki Skunk Anansie'nin muazzam sahne enerjisiyle harika bir deneyim yaşamak için 21 Temmuz'da Zorlu PSM'deki yerinizi alın.

İngiliz grupla ilgili birkaç anektodu sizlerle paylaşalım;

- Grup, ismini Ganalı bir yerel masal kahramanı olan, kabataslak baktığımızda Afrika'nın Örümcek Adam'ı kıvamındaki Anansi'den alıyor.
- Skunk Anansie, kariyeri boyunca toplam 141 hafta İngiliz müzik listelerinde kalarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı.
- İlk Skunk Anasie albümü Paranoid & Sunburnt, prodüktör Sylvia Massy eşliğinde, Londra'nın hemen dışındaki "Lanetli" olduğu iddia edilen bir evde kaydedildi.
- İngiliz grup, 2011 tarihli Zack Snyder filmi Sucker Punch için The Stooges klasiği Search and Destroy'u yorumladı.
- Grup, müziğindeki ilham kaynaklarını şöyle sıralıyor: Sex Pistols, Blondie, dub, reggae, electronica, hip-hop, heavy metal ve dünya müziği.

Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Etkinlik Ayakta gerçekleşecektir. - Etkinlik Sahne Üstü Ayakta olarak gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT