Soaked

Tarihler: 17 Nisan 2010 Cumartesi ~ 17 Nisan 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İndigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No:1-2-4-5, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2010 ~ Nis 17, 2010

Synth-pop müziğin haylaz çocuğu SOAKED; yeni EP’si, video klibi ve konserleri ile bu yaz adından çok söz ettirecek!

2003 yılında oluşan Soaked, altı kişiden oluşuyor. Bir rock grubu görüntüsünde olan grup, aslında canlı elektronik müzik yapıyor. Canlı davul, bas ve klavyeler akıllıca bir alt yapı ile birleştirilip, üzerine yazılan şiirsel içerikli vokaller ile ortaya synth-pop tarzında bir sound çıkıyor. Myspace ve websitelerinden yayınlanan 5 parçalık EP’lerinin ardından çıkacak albümleri kapsamında Nisan ayında bir dizi konsere başlayan grup, muhteşem sahne performansları ve ortaya çıkardıkları bitmeyen müthiş enerji ile sınırsız eğlence vaat ediyor. Bu konser serisi 17 Nisan Cumartesi günü INDIGO’da start alıyor. Gecenin açılışı Timur Çelikyay’dan...

Türk dinleyicisini uzun süredir özledikleri sound’a kavuşturan Soaked; müziklerinin yanı sıra web-sitelerinden sundukları video prodüksiyonları, remiksleri, tasarım ve resimleri ile farklı bir konsept sunuyor. Nisan ayında Epleri çıkacak olan grubun fotoğraf çekimlerini Volga Yıldız yapıyor. EP’de yer alan “In light” adlı parçaya ise Dj’Tangun farklı bir remiks yaptı. Son zamanların parlayan yönetmeni Emre Akay’ın yönetmenliğini üstlendiği ilk video kliplerini yayınlayacak olan Soaked, 3yüz 5yüz’un prodüktörlüğünü üstlendiği 5 parçalık EP’leri, i-Tunes üzerinden dijital olarak yayın hayatına başlıyor olacak.

Soaked, farklı müzik tarzı, canlı performansı, tasarım ve resimleri ve kendi video prodüksiyonları ile bu yıl ses getirecek. Soaked’un en büyük farkı, sadece bir müzik grubu olmasından ziyade bir konsept olması. Adından da anlaşılacağı gibi önümüzdeki dönemde sırılsıklam olmaya hazır olun!!!
www.livingindigo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT