Soaked

Tarihler: 08 Nisan 2011 Cuma ~ 08 Nisan 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 30 TL

Nereden Alınır: The Hall

Adres: Küçük Bayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2011 ~ Nis 8, 2011

80’li yılların izlerini 2000’lerin elektronik alt yapısıyla başarılı şekilde birleştiren Soaked, kulağa tanıdık gelen Synth-Pop’a yeni bir sound getirme konusunda oldukça iddalı. Kusursuzca bestelenmiş ve üretilmiş İngilizce sözlü parçaları heyecan verici elektronik altyapılar ve güçlü vokallerle bütünleştiren grup sahnedeki %100 canlı performanslarında kendi parçalarının yanı sıra coverlara da yer veriyor.

Müziğiyle de sahnesiyle de baştan çıkarıcı, bu becerikli müzisyenlerin ürettikleri işler uluslararası grupların klasmanında. “İngiltere’nin Yeni Dalga döneminden ithal” tadındaki Soaked’un aslen İstanbullu oldukları ise kolayca unutulabiliyor.

Yüksek enerjili, seksi ve kışkırtıcı canlı elektronik performanslarıyla 2011’e sıkı bir giriş yapan Soaked, sahne performanslarını beş kişi ve bir görsel yönetmenle gerçekleştiriyor. Grup, synth-pop ve elektronik müzik sevenlerin yanı sıra, alışılagelmiş sound’ların dışında yeni olanı takip edenler tarafından da yoğun ilgi görüyor. Soaked The Hall konserinde de, müziklerini kendi tasarımlarından oluşan sıra dışı bir görsellikle birleştirmeye devam edecek.

Soaked 2009 tarihinden beri canlı konserler veriyor. Şu anki ekip, Balamir Nazlıca (kompozisyonlar, şarkı sözleri, vokal ve tasarım çalışmaları), Hatice Arıcı (geri vokal, klavye), Başar Ünder (klavyeler ve programlama), Emrah Akar (gitar), Yiğit Özkul (bas gitar), Berkay Küçükbaşlar (davul) ve görsel yönetmenden oluşuyor. Meraklısına: The Hall konseri grubun single öncesi son konserlerinden.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT