Soen

Tarihler: 21 Mayıs 2022 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2022 Cumartesi 21 Mayıs 2022 21:00

Yer: SoldOut Performance Hall

Ücret: İndirimli satış dönemi için son gün 10 Ocak 2021 Pazartesi Ayakta - 220.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2022 ~ May 21, 2022
%100 Metal İftiharla Sunar: İsveçli progresif metal grubu Soen yeni albümü Imperial’ın Avrupa turnesi kapsamında ilk kez İzmir’de!

2017 tarihli Lykaia albümü ile metal dünyasında büyük ses getiren Soen, son albümü Imperial ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İsveçli grup; Opeth'ten tanıdığımız Martin Lopez'in liderliğinde Joel Ekelöf, Lars Åhlund, Oleksii 'Zlatoyar' Kobel ve Cody Ford’dan oluşan kadrosuyla metal müziğin en dinamik ve yaratıcı ekiplerinden biri. Geçmişinde Death, Testament, Candlemass ve Avatarium gibi gruplarından tanıdığımız Steve Di Giorgio ve Marcus Jidell gibi metal camiasında büyük saygı duyulan müzisyenler de barındıran grup, sırasıyla Cognitive, Tellurian, Lykaia, Lotus ve Imperial albümlerini müzikseverlerin beğenisine sundu. Martin Lopez grubun müziğini "melodik, ağır ve karmaşık" olarak tanımlarken, ekibin Tool, Opeth ve Katatonia gibi isimlerden aldığı ilhamla yarattığı kendine has melankolik ve benzersiz tarz, Soen dinleyicilerini büyülemeye devam ediyor.

Soen Vera Müzik ve Hammer Müzik organizasyonuyla 21 Mayıs’ta İzmir SoldOut Performance Hall’da hayranlarını bekliyor olacak

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Kapı açılış saati 20:00- Organizatör etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizatör, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT