Sofi Tukker

Sofi Tukker

Tarihler: 30 Mart 2019 Cumartesi ~ 30 Mart 2019 Cumartesi 30 Mart 2019 20:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: - Genel Satış 170.00 TL - 3. On Satis 135.00 TL (Sinirli Sayida ) Tükendi - 2.On Satis 105.00 TL (Sinirli Sayida ) - Tükendi - 1.On Satis 85.00 TL (Sinirli Sayida ) - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2019 ~ Mar 30, 2019

Drinkee” ile son zamanların en popüler dans-pop hitine imza atan New York’lu jungle pop ikilisi SOFI TUKKER 30 Mart’ta Zorlu PSM’de!

Son zamanların en çok takip edilen dans-pop ikililerinden biri olan Sofi Tukker, Sophie Hawley-Weld ve Tucker Halpern’in birleşimiyle ortaya çıktı. Brown Üniversitesi’nde henüz öğrenciyken tanışan ikili, Sofi Tukker projeleriyle çıkardıkları “Drinkee” isimli çıkış parçalarıyla dünyaca üne kavuştu. 90’lar house ve jungle pop türlerini modern bir yorumla harmanlayan ikili Drinkee ile Spotify, Apple Music ve YouTube’da elli milyonu aşkın dinlendi. Yayınlandığı ilk günden itibaren kulüplerinin vazgeçilmezleri arasında yerini alan parça, efsaneleşen sözlerini ise Sophie Hawley-Weld’in üniversitede öğrendiği Portekizce bir şiirden aldı. Drinkee ve peş peşe çıkardıkları başarılı teklileri ilk albümleri Soft Animals’da bir araya getiren ikili, henüz ilk albümlerini çıkarmadan 2017 Grammy Ödülleri’nde En İyi Dans Parçası dalında Drinkee ile aday gösterildiler. Batshit, Johny, Best Friend ve Fuck They hitlerine imza atan Sofi Tukker, Ultra Records etiketli albümü Treehouse’ı 2018’de yayınladı.

- Etkinlik sahne üstü ayakta olarak gerçekleşecektir.- 18 yaş altı seyirciler etkinliğe sadece anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT