Sokrat St

Tarihler: 01 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 01 Ağustos 2018 Çarşamba 01 Ağustos 2018 21:30

Yer: Cemiyet

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. Nergis Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2018 ~ Ağu 1, 2018
Rap müziğin başarılı ismi Sokrat ST, 1 Ağustos'ta Cemiyet sahnesinde...

Sokrat St, asıl adıyla Samet Gönüllü, 30 haziran 1989 Trabzon doğumludur. 13-14 yaşlarında kendi halinde şiirler yazan Sokrat ST, daha sonraları Rap müzik ile tanışır ve bu müzik türü ona çok ilginç gelir. Bu işin nasıl yapıldığını, nelere ihtiyaç duyulduğunu araştırır ve yazdığı şiirleri vokale çevirir. Bir süre müziği kendine bir hobi edindikten sonra bir Rock grubuna rap vokalle eşlik eder ve kısa bir dönem bu grupla nu-metal yaparlar. 

Önceleri bu işi bir hobi olarak görse de daha sonra tek başına müzik hayatına atılır ve Rap müziğe iyice bağlanır. 2004 yılı başlarında ilk stüdyo kaydını alan Sokrat ST, daha sonra Cumali Efrah ve Kamufle ile tanışır ve Kadıköy'de Dikkat Records'u kurarlar. 

Daha sonraları Ümraniye'ye taşıdıkları yeni stüdyolarında 2 yıl kadar müziğini sürdürür ve aynı zamanlarda yaptığı Elveda parçaları ile dinleyicilerin ilgisini çekmeyi başarır. Daha sonra ''Blue Organizasyon & Menajerlik'' ile çalışmaya başlayan Sokrat ST, Türkiye'nin ilk underground rap turnesi olan Blue Organization Türkiye Turnesi'nde yer alır.

Son albümü ''Kara Suratlarla Şiirler Arası Yolculuk'' ise internet üzerinden yaklaşık 30 bin indirilerek, 2010 yılının en çok indirilen albümü olmuştur. Son olarak da Sokrat ST, yine Dikkat Records çatısı altında çalışmalarına devam etmektedir.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Kapı açılış saati 21:30'dur.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT