Solar Beach Urban Style Açılış Partisi

Tarihler: 05 Haziran 2011 Pazar ~ 05 Haziran 2011 Pazar - Saat: 18:00

Yer: Solar Beach

Ücret: Plaj Girişi: 40,00 TL, Plaj + Konser: 60,00 TL, Konser: 40,00 TL

Nereden Alınır: Solar Beach

Adres: Kilya Resort Hotel, Turban Yolu Caddesi 4 Kilyos Sarıyer Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 2011012

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2011 ~ Haz 5, 2011

Solar Beach’in işletmesini yeniden üstlenen Urban Bug, 5 Haziran’daki büyük açılış partisi ile İstanbul’da yazı başlatıyor!

“One and Only” mottosuyla liderliğini tescil eden Solar Beach, aktiviteleri ile yaz boyunca maceraperest eğlence düşkünlerini harikalar diyarına davet ediyor. Dünyaca ünlü DJ’lere ve partilere ev sahipliği yapan Solar Beach, Kilyos’un en güzel sahilinde, birbirinden farklı aktivitelerle tüm gününü dolu dolu yaşamak isteyenlerin tek adresi oluyor.

İstanbul’da Yaz ve Eğlence’nin buluştuğu tek adres Solar Beach, 9 yıl aradan sonra tekrar işletmesini devralan Urban Bug ile ilklere imza atıyor. 4 Haziran Cumartesi FG’nin düzenlendiği Electronica Festival ile ilk ziyaretçilerine kapılarını aralayan Solar Beach, 5 Haziran Pazar günü Hotel Costes serileri ile ünlenen House müziğin Fransız temsilcisi Stephane Pompougnac’ın DJ performansıyla büyük açılışını gerçekleştiriyor. Aynı gün Türk Rock Müziği’nin en çok takip edilen grubu Duman, Solar Beach Ana Sahne’de müzikseverlere farklı bir deneyim yaşatacak.

Performanslardan önce, sabah 08:00`den itibaren plajımız açık olacaktır.

VIP Lounge - Stephane Pompougnac 18:00-20:00
Ana Sahne - Duman 20:00-22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT