Sonic Swim

Tarihler: 30 Haziran 2018 Cumartesi ~ 30 Haziran 2018 Cumartesi 30 Haziran 2018 13:00

Yer: Kafes

Ücret: Normal Dönem - 140.00 TL - Plaj+Festival 1. Avantajlı Dönem - 120.00 TL - Sınırlı Sayıda - TÜKENDİ Normal Dönem - 100.00 TL - Festival - (Alana giriş 19:00 itibariyle)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2018 ~ Haz 30, 2018
Dans ve eğlencenin adı Sonic Swim, 30 Haziran'da eğlence tutkunlarını bekliyor.

Plajda bir gün bir gece...

Mercedes-Benz Yeni A Serisi’nin ana partnerliğinde gerçekleşecek Sonic Swim’de deniz ve güneşle iç içe muhteşem bir gün sizi bekliyor! Renkli görsel dünyası ve yetenekli DJ’lerin performansları eşliğinde sabaha dek sürecek olan Sonic Swim, yazın en keyifli festival deneyimini sunuyor. 

Sonic Swim’de sizi neler bekliyor?

Şahane müzik, büyülü atmosfer
Sonic Swim’de kapılar saat 13.00’te açılıyor. Kafes’e geldiğinizde plajda ya da havuz başında yerinizi alabilir, güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Gün batımına dek size fonda Supu, Strider, Aleksandir, Emre Can Swim, Sevil Soylu ve DJ Eliot’ın DJ setleri eşlik edecek. Güneş batarken ise plaj sahnesini Seb Wildblood’ın müzikleri ve Orange Wave’in Sunset Hour Partisi ile kapatırken, Kerem Akdağ’ın canlı performansı ile Kafes sahnesine geçeceğiz. Byron the Aquarius, Marquis Hawkes, DJ Seinfeld ve Pangaea’nın performansları ile müzik günün ilk ışıklarına dek devam edecek.

ve daha fazlası…
Sabaha dek sürecek parti sırasında tadınızın kaçmaması için plajda güneşten korunmanız çok önemli. Etkinlik alanına geldiğinizde La Roche Posay’den ücretsiz güneş koruma servisinden mutlaka yararlanın! Ne giyeceğim diye düşünmeyin; festival alanında sınırlı sayıdaki hula etekler ve Sonic Swim tişörtler sizi bekliyor. Deniz ve güneş acıktırır… Black Angus’un nefis burgerleri, Upper Crust’ın harika pizzaları ve tadına doyum olmayan taco’lar ile kendinize plajda bir ziyafet çekebilir, Soft Republick’in dondurmaları ile serinleyebilirsiniz. Coffee Sapiens de kafein ihtiyacınızı karşılamak üzere alanda olacak. Üstelik çok daha fazla lezzet Sonic Swim’de sizi bekliyor, gözünüz yeme içme alanında olsun.

Sahilde Mastercard’lılara özel ücretsiz sörf kursundan yararlanabilir, arkadaş grubunuzla plaj voleybolu oynayabilirsiniz.
Şimdiden iyi eğlenceler!

Ulaşım
Gün ve gece boyu festival alanı ile şehir merkezi arasında servis imkanı mevcuttur. Servis saatleri ile ilgili detaylı bilgiyi Time Out İstanbul’un sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. 

facebook.com/timeoutistanbul
instagram.com/timeoutistanbul

* Etkinlik 30 Haziran 13:00'da başlayıp 1 Temmuz sabah 08:00’e kadar devam edecektir.

- 12 yaş altı ücretsiz, 12 yaş ve üstü katılımcılar bilete tabidir.- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur. - Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Hiçbir koşulda bilet iadesi yapılmayacaktır. - Etkinlik günü kapıda satış garantisi verilmemektedir. - Sadece Festival bileti alan katılımcılarımız alana saat 19:00 itibariyle giriş yapabilir. - Sadece Festival bileti alan katılımcılarımızın Plaja giriş hakkı bulunmamaktadır.- Gün ve gece boyu mekana ve mekandan ücretli servisler bulunacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT