Sophie Hunger

Sophie Hunger

Tarihler: 18 Aralık 2021 Cumartesi ~ 18 Aralık 2021 Cumartesi 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Genel Satış - 137,50 ₺ Öğrenci - 99,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2021 ~ Ara 18, 2021

2002 yılından bu yana folk-pop ve blues alanlarında çalışmalarını sürdüren şarkıcı, söz yazarı, film bestecisi ve multi-enstürmantalist Sophie Hunger, 18 Aralık akşamı % 100 Studio’da!

Le vent nous portera, Derfi di hebe, Ich liebe Dich ve Faber gibi sevilen bir çok parçaya imzasını atan Sophie Hunger, bu yıl içerisinde Caroline International etiketiyle eleştirmenlerce övülen yeni albümü 'Halluzinationen'i yayınladı. 6Music'in çalma listesindeki single'ı 'Alpha Venom'ın da yer aldığı albümün yapımcılığını Speedy Wunderground'dan Dan Carey (Kate Tempest, Fontaines DC) üstlendi. Abbey Road Studios'ta kaydedilen 'Halluzinationen', Berlin merkezli, İsviçreli şarkıcı, multi-enstrümentalist ve film bestecisi Hunger'ın yedinci stüdyo albümü olarak kayıtlara geçti.

Carey ile 'Halluzinationen' için yaptığı ikinci işbirliğinde Sophie, Speedy Wunderground stüdyolarından Abbey Road'daki Studio 2'ye yerleşti. Albüm, orada canlı çekimlerle kaydedildi. 'Halluzinationen', yaratılışının sinirsel enerjisiyle ve gerilimle dolu bir albüm ve Carey tarafından programlanan elektronik altyapı ile daha da güçlü bir hale geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT