Sophie Serafino

Tarihler: 09 Ocak 2009 Cuma ~ 10 Ocak 2009 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: 360 İstanbul

Nereden Alınır: 360 İstanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. K:8 No:32/309 Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2009 ~ Oca 10, 2009

Sophie Serafino

Bir sene önce Türkiye’ye ilk ziyaretini yaparak 360 İstanbul’da muhteşem performanslar sergiledi. Modern, dinamik ve farklı sahne şovlarıyla tüm izleyenlerini kendine hayran bıraktı. Hem müziği hem de kendisi çok ses getirdi. Sophie Serafino şimdi geri dönüyor. Pop kemancı olarak ün salan Sophie Serafino, yeni performansları ile 1 Ocak – 10 Ocak tarihleri arasında her Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamı 360 İstanbul’da hayranları ile buluşacak.

Avrupa’da “Pop Kemancı” olarak tanınan Sophie Serafino, kendine özgü stiliyle 2001’deki ilk çıkışından sonra büyük başarılara imza attı. Tüm dünya’da solo ve DJ ile keman performansları sergiledi. Sophie Serafino kemanıyla bir müzik ustası olmasının yanı sıra aynı zamanda şarkıcı ve bir söz yazarı... Müzik endüstrisinde bir öncü... Klasik müziği duymaya alıştığımız keman, Serafino’nun müziğinde bambaşka bir tılsım ile müzik severler ile buluşuyor. Sophie Serafino’nun değişik müzik tarzı, yıllar boyunca farklı müzik dallarıyla uğraşmasının ardından oluştu. Serafino, dünya müziğini empresyonist ezgileri, funk ve dans ezgileriyle başarıyla birleştirdi.

2002 yılındaki ilk albümü ve 2004 yılındaki “Colliding Worlds” albümü ile büyük beğeni topladı. Serafino’nun kendine özgü tarzı ile yarattığı trend bir çok sanatçı tarafından takip edildi. Klasik eserlere kendi düzenlemelerini yapıp kendi orijinal kompozisyonları yaratarak “Pop Kemancı” olarak ün kazandı. Modern ve dinamik tarzına uygun sahne şovlarıyla Sophie Serafino, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kendi stiliyle tüm dünyada içinde kareografik şovların olduğu, seyircilerin de katıldığı performanslar sergiledi ve çok olumlu eleştiriler aldı.

Sophie, on dört yıl boyunca dans, on yıl boyunca ses ve oyunculuk eğitimi aldı. On altı yaşından beri birçok şarkı yapan Sophie, Sydney’deki Zenith Tiyatrosu’nda sergilenen müzikal Chicago da dahil olmak üzere birçok sahne prodüksiyonunda başrolü aldı.

Şimdilerde yeni albüm hazırlıklarını yapan ve albüm çalışmalarına Türkiye’de de devam edecek Sophie Serafino’nun muhteşem performansını kaçırmayın. Siz de 360 İstanbul’un kaliteli ortamında Sophie Serafino ile müzik ziyafetinin tadını çıkartın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT