Soul Stuff

Tarihler: 10 Haziran 2011 Cuma ~ 10 Haziran 2011 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Hayal Kahvesi Şaşkınbakkal

Ücret: 34,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Hayal Kahvesi Şaşkınbakkal

Adres: Suadiye Mahallesi Kazım Özalp Sokak Yalman Center C Blok No:60/G Şaşkınbakkal Kadıköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0216 363 60 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2011 ~ Haz 10, 2011

Elvis Presley’den The Blues Brothers’a Hayal’de rock’n roll gecesi! Rock’n roll’un kulakların pasını silecek şarkıları Soul Stuff ile ŞAŞKINBAKKAL HAYAL’de!

Rock’n roll tutkunları, bu hafta Şaşkınbakkal Hayal’de buluşuyor. Anadolu Yakası’nın eğlencede yeni adresi Şaşkınbakkal Hayal, sizleri 1995’ten bu yana ülkemizde soul ve rock’n roll’un başarılı temsilcileri Soul Stuff’la kulakların pasını silecek keyifli bir konsere davete ediyor. Bir tarafta Şaşkınbakkal’ın tadı damaklarda kalan lezzetleri ve içinizi açacak taze kokteylleri, diğer tarafta da rock’n roll’a doyacağınız bir konser… Bir planınız yoksa sizin ise tek yapmanız gereken şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmak!

Şaşkınbakkal Hayal, lezzetli mönüsünün yanında, her gece farklı konsept performanslarıyla da misafirlerini ihya etmeye devam ediyor. Hayal’de, bu Cuma Soul Stuff ile rock’n roll gecesi! Dans ayakkabılarınız hazırsa Hayal’de, rock’n roll ateşi yanmaya başlıyor!

Uriah Heep, The Blues Brothers Band ve Chuck Berry gibi müzik devlerinin konserlerinde ön grup olarak sahne alan Soul Stuff, ülkemizde rock’n roll ve soul müziğin en başarılı temsilcilerinden… Siz de haftanın yorgunluğunu soul ve rock’n roll şarkılarıyla atarak, kulaklarınızın pasını silecek bir performansa şahit olmak istiyorsanız, rotanız Şaşkınbakkal Hayal!

Vokal Alper Cengiz tarafından 1995 yılında kurulan grup, günümüzde hatırı sayılır bir kitleyi de peşinden sürüklemeyi başarıyor. Etkili performanslarıyla adından sıkça söz ettiren grup, Şaşkınbakkal Hayal dinleyenlerine yine çok özel bir rock’n roll performansı hazırladı. Soul Stuff, gecede unutulmaz klasiklerden günümüze, geniş repertuvarıyla yine eğlencenin dozunu attıracak.

İki kattan oluşan Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi, bistro ambiyansıyla ferah bir atmosfere sahip. Mekânın giriş katı, 170 kişilik kapasiteli restorant ve alt katı ise 250 kişilik bir performans alanından oluşuyor. Sizlere tavsiyemiz; rock’n roll ateşinde keyifli bir gece geçirirken, Hayal’in restoran bölümünde yer alan miss mönüsüyle de enerji depolamayı unutmamanız. Çünkü Soul Stuff’la hiç bitmesini istemeyeceğiniz uzun bir performans sizleri bekliyor.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT