Special Request, Anastasia Kristens

Tarihler: 21 Aralık 2019 Cumartesi ~ 21 Aralık 2019 Cumartesi 21 Aralık 2019 23:00

Yer: %100 Studio

Ücret: Ön Satış - 82.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2019 ~ Ara 21, 2019
Winter Solstice presented by %100 Music hafta sonu kapsamında 20 Aralık’ta, %100 Studio’da sahne alan Thylacine (Live) ve Chelina Manuhutu’dan sonra, en uzun geceyi uzun bir müzik serüvenine dönüştürmek için 21 Aralık’ta set’i Special Request ve Anastasia Kristensen devralacak!

Special Request
Special Request, house ve tekno uyruklu Paul Woolford’un yeni projesi. İngiltere'deki korsan radyo istasyonlarının haksız sözleşmelerinden ilham alan yeni proje, sanatçıyı yıllar boyunca ölçülemeyen bir etkisi olan yasadışı hava dalgalarının ham enerjisini ve çeşitliliğini ele alıyor. Leeds merkezli üretici genellikle tekno esaslı malzemesiyle bilinmekle beraber Detroit menşeili Carl Craig’in Planet E etiketiyle ve son zamanlarda Scuba’nın Hotflush markasıyla adı anıldı. Special Request sesten çok daha sert bir nosyon için kanal görevi görerek, hardcore ve orman harikası enerjisini modern üretim teknikleri ve ciddi bir estetik ile birleştiriyor. Prodüktörün kendisinin belirttiği gibi, Special Request Paul Woolford’un “kabadayı küçük kardeşi”dir.

Anastasia Kristensen
Moskova’da doğup, Danimarka’da büyüyen enerji parıltısı Anastasia Kristensen, kendini aynı coşkuyu, aynı değerleri paylaşan ve aynı müziğe tutkun insanlara çalarken bulduğunu söylüyor. Zamanının büyüyen, şimdinin parıldayan yıldızı Anastasia DJ kabini kasıp kavururken dinleyicilerinin dans etmemesi kaçınılmaz oluyor.  Davetkar tınıları ve yüksek enerjili, synth’li riff’leriyle doyumu olmayan bir techno kara deliğine sürüklüyor.

23:00 Bärtaub
01:00 Special Request
03:00 Anastasia Kristensen

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı kilitli dolaplara, B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT