Spooky

Tarihler: 14 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 14 Mayıs 2012 Pazartesi - Saat: 21:30

Yer: Nardiss Jazz Club

Ücret: Tam: 30,00 TL - Öğrenci: 15,00 TL

Nereden Alınır: Nardiss Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2012 ~ May 14, 2012

Koray Üsgülen (keyb), Uluç Büyükbeşe (g), Dünyacan Yılmaz (b), Alpar Lu (d).

İlk kez 2010 IKSV Genç Caz seçmelerinden dinleyip tanıdığımız Spooky 4 başarılı üniversite öğrencisinden kurulmuş genç bir grup. Kısaca kendilerini tanıtmak gerekirse; Alpar Lü; 2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Caz Davul bölümü kazandı. Yine 2009 yılında caz/füzyon türlerini icra eden Spooky ve Fleur O.

Van Wijck önderliğinde kurulan Odylle grubuna katıldı. Şu anda İstanbul12 orkestrası, Odylle ve Spooky ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bascı Dünyacan Yılmaz İstanbul Bilgi Üniversitesi bilgisayar bilimlerinde okuyor. Koray Üsgülen 2000 yılında Polonya’nın Bydgoszcz şehrinde yapılan Avrupa Müzik Okulları Birliği Festivali’ne okul orkestrası üyesi olarak katıldı. Gitarist Uluç Büyükbeşe ise Robert Kolej 2005 mezunu, şu anda Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünde akademik eğitimine devam etmekte. Bu gece düzenlemeler bazı standartlar ve bestelerden oluşan bir repertuar seslendirecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT