Stanley Clarke Band

Stanley Clarke Band

Tarihler: 16 Ekim 2019 Çarşamba ~ 16 Ekim 2019 Çarşamba 16 Ekim 2019 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 86.50 TL 2. Kategori - 56.50 TL 3. Kategori - 36.50 TL 4. Kategori 60 yaş üstü - 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2019 ~ Eki 16, 2019
2019 – 2020 kültür sanat sezonunu açan Cemal Reşit Rey Konser Salonu, ulusal ve uluslararası birçok sanatçıyı ve grubu bu sezon da sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Bas gitarın yaşayan efsanesi 4 Grammy ödüllü Stanley Clarke, 16 Ekim akşamı CRR’ de.

Stanley Clarke kontrbas, elektrik bas gitar 
Evan Garr keman
Beka Gochiashvili piyano, klavye
Cameron Graves klavye
Shariq Tucker davul
Salar Nader tabla

"Bas gitar dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri, Jaco Pastorius ile beraber Stanley Clarke'dır. Aslında ona "yaşayan efsane" yakıştırması yapmak hiç de abartılı olmaz. Uzun kariyerinde farklı türlerde de başarı kazanmış olan müzisyen Türkiye’de daha çok caz ve caz-füzyon türlerinde tanınıyor.1951 Philadelphia doğumlu Clarke, müzik yolculuğuna akordeon ile çıkıp, keman ve viyolonsel ile de ilgilendikten sonra bas gitarda karar kıldı.New York'a taşındıktan sonra cazın dev isimleriyle çalışma fırsatı buldu.

Pharaoh Sanders ile başlayan yolculuğu, Chick Corea ile çalıştığı 70'lerin jazz-fusion akımının önemli gruplarından Return to Forever ile zirveye taşındı. Quincy Jones, Stan Getz, Art Blakey, Paul McCartney, Jeff Beck, Keith Richards, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Chaka Khan, The Police, Herbie Hancock, Al di Meola, Bob Marley, Miles Davis gibi isimlerle çalışan ve 40’tan fazla albüm kaydeden usta müzisyen, dört kez Grammy ödülü aldı. 2013'te, ünlü Downbeat dergisinin okur ve eleştirmenleri tarafından "Yılın En İyi Bas Gitaristi" seçildi.Stanley Clarke, bu göz kamaştıran kariyerinin yanına çok güzel bir parantez daha açtı ve 17 yıl önce eşi Sofia ile bir vakıf kurdu. Bu vakfın kapısı yetenekli genç müzisyenlere ardına kadar açık ve onlara burs olanakları sağlıyor."

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT