Stavroz Live-Sound Of Ladies-Sinasi

Tarihler: 17 Aralık 2021 Cuma ~ 17 Aralık 2021 Cuma 17 Aralık 2021 17:30

Yer: İzmir Arena

Ücret: 1. İndirimli Dönem Bilet Fiyatlarıdır (Sınırlı Sayıda) Genel Giriş - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: 1649 Sok. No:107 Turan Bayraklı İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2021 ~ Ara 17, 2021
Elektronik dans müziğinin başarılı Belçikalı grubu 'Stavroz', 2 konser için ülkemize geliyor!

İstanbul konseri sonrasında sahne 'Mahmut Orhan'ın.

17 Aralık  - İzmir Arena
18 Aralık - İstanbul KüçükÇiftlik Park 

Program:
18.30 - Kapı açılış
19.30 - 21.00 - Shangri La
21.00 - 22.30 - Stavroz
22.30 - 00.00 - Mahmut Orhan

Elektronik müziğe ve dans müziğine kattıkları organik ve akustik soluklu caz dokunuşları ile dans türüne yeni ufuklar açan 2000'li yılların müzik dünyasına kazandırdığı en dinamik grup Belçikalı STAVROZ, 2 şehirde gerçekleşecek mini bir tune için ülkemize geliyor.

Her ikisi de DJ, müzisyen ve ses mühendisi olan Ijsbrand De Wilde ve Gert Beazar tarafından üniversite günlerinde Belçika’nın Gent şehrinde kurulan STAVROZ, Epifoni Organizasyonu ile Enter The Music projesi kapsamında 17 Aralık 2021 gecesi İzmir Arena'da ve 18 Aralık 2021'de KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak. İstanbul konserinin açılışını Dj Shangri La yapacak. Stavroz ile doruğa çıkan eğlencenin finalini, dünya listelerine giren muhteşem dans müziği ve sahnede yarattığı büyüleyici atmosferi ile sevilen DJ Mahmut Orhan yapacak.

- Kapı açılış saati 18:30'dur.- 18 yaşından küçükler giremez.- Etkinlik sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız düzende gerçekleşecektir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.  - Tüm misafirlerin ateş ölçümü yapılarak alana girişi sağlanacaktır. Ateşi yüksek olan misafirlerimizin etkinlik alanına girişi kısıtlanır ve en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirilir.  - Covid-19 önlemleri gereği ziyaretçilerin alana maskeyle gelmesi zorunludur.- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına alınmayacaktır.-Etkinlik alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girmek yasaktır. -Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.-Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.-Konser süresince biletinizi ve/ veya bilekliğinizi saklayınız.-Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.-Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.-Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.-Etkinlik alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.-Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.-Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.-Etkinlik alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir.  -Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.-Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizasyona ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Etkinliğe evcil hayvan getirilmesi yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT