Stephan Mehlig Piyano Resitali

Tarihler: 22 Ekim 2016 Cumartesi ~ 22 Ekim 2016 Cumartesi 22 Ekim 2016 20:00

Yer: Mozarthaus Sanat ve Konser Evi

Ücret: 1. Kategori - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2016 ~ Eki 22, 2016
Uluslararası birçok yarışmada ödül almış ve dünyaca ünlü piyanist Claudio Arrau’nun aralarında Phillip Lorenz, Daniela Ballek, Ronald Farren-Price, Greville Rothon, Goodwin Sammel  ve Heidrun Rodewald’ın bulunduğu birçok öğrencisi ile çalışmış olan Alman piyanist Stephan Mehlig, Froberger, Bach, Mozart, Beethoven, Kirchner, Schumann ve Liszt’in “FANTASIA” tarzında bestelenmiş yapıtlarından oluşan özel bir program ile, 22 Ekim Cumartesi akşamı Mozarthaus’ta klasik müzikseverler ile buluşuyor.

Konser Programı:

J. J. Froberger | Fantasia VI FbWV 206
J. S. Bach | Kromatik Fantazi ve Füg BWV 903, re minör
W. A. Mozart | Fantasia No.3 KV 397, re minör
L. van Beethoven | Sonat No.14 Op.27 No.2, do diyez minör 
(Sonata quasi una Fantasia) “Ayışığı Sonatı“

-ARA-

T. Kirchner | Adagio quasi Fantasia Op. 12
R. Schumann | Drei Fantasiestücke Op. 111
F. Liszt | Après une Lecture de Dante: Fantasia quasi Sonata

Stephan Mehlig, 23 Ekim Pazar günü ise Mozarthaus’ta Claudio Arrau’nun geliştirmiş olduğu “Virtüözite ve Tonun Oluşumunda Serbest Hareket Akışının Etkisi” adlı piyano tekniği ile ilgili aktif ve pasif katılımcılar ile birlikte gerçekleşecek bir masterclass çalışması yapacaktır. 

Masterclass’ın aktif katılımcılar için hedefi konservatuvar ve üniversitelerin piyano bölümlerinde okuyan öğrencilere ve profesyonellere kendilerini teknik ve müzikal anlamda çok geliştirecek, yeni bir bakış açısı sağlayacak bu teknikle tanışma fırsatı sunmaktır. Aktif katılımcılar ve çalacakları parçalar eşliğinde piyanist Mehlig tekniğin uygulama alanları hakkında da bilgi verecektir. 

Türkiye’de ilk kez Claudio Arrau’nun tekniği ile ilgili gerçekleşecek olan bu masterclass ile hem pasif hem de aktif katılımcıların en üst düzeyde yarar sağlaması hedeflenmektedir.

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Ücretsiz özel otopark mevcuttur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT