Steve Mason (Acoustic)

Tarihler: 22 Eylül 2017 Cuma ~ 22 Eylül 2017 Cuma 22 Eylül 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2017 ~ Eyl 22, 2017
Bir müzisyenden çok daha fazlası! Garaj, 22 Eylül’de müzik tarihine damgasını vuran gruplardan The Beta Band’in vokalistini, bir müzik ikonunu, İskoç şarkıcı ve şarkı yazarı Steve Mason’ı akustik performansıyla Türkiye’de ilk kez ağırlayacak!

- Alternatif müziğe itinayla yön verilir

The Beta Band hakkında bitirme tezi kıvamında uzunca konuşulabilir. İskoç grup, sadece 8 yıl süren kariyeriyle alternatif müzik tarihinde önemli bir yer edindi. O ikonik sahneden yola çıkalım. Sadece High Fidelity filminde John Cusack’ın sahibi olduğu plak dükkanındakilere değil, dünya çapında milyonlarca dinleyiciye başucu albümleri sundu The Beta Band! Aralarında Oasis ve Radiohead’in de bulunduğu isimler tarafından ilham kaynağı olarak anıldı.

- The Beta Band’in ardından kalıplara sığmayan bir vizyon

The Beta Band’in başarısında ve zamanının ötesindeki vizyonunda en büyük pay sahiplerinden biri, hiç kuşkusuz ki grubun vokali Steve Mason’dı. 2017 yazını Elbow’un özel konuğu olduğu turneyle geçiren Mason, 2016’da yayınladığı üçüncü solo albümü Meet The Humans’la son dönemlerin en kayda değer albümlerinden birine hayat verdi. 

Solo kariyeri öncesi King Biscuit Time’la folk, elektronik müzik, rock ve trip hop’tan enstantaneler sunan saklı hazine kıvamında bir projeyle The Beta Band’in vizyonunu daha da genişletti. Techno devi Jimmy Edgar’la ortak projesi Black Affair’da ise elektronik müziğe derinlik katmakla meşguldü.

- Kariyerinin her anında müziğe değer katmak

Boys Outside’la başlayan, Monkey Minds In The Devil’s Time’la devam eden ve son olarak Meet The Humans’la zirveyi gören Steve Mason’ın solo kariyerinde nelere rastlayabilirsiniz? Şairane şarkı sözü yazarlığı, üstünde hayli mesai harcanmış şarkılar, sadece indie pop olarak etiketlenmesi haksızlık olacak başyapıtlar.

Müziğin son 20 yılına hem The Beta Band’le hem yan projeleriyle hem de solo kariyeriyle damgasını vurmuş biri... Steve Mason, müzik basınında başrolde görmeye alışkın olduğunuz plastik ilahların asla ulaşamayacağı birikimiyle gerçek bir ikon! Bu ikonu izlemek, gerçek anlamda bir tarihe tanıklık etmek için 22 Eylül’de Garaj’da olmanız yeterli!

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT