Studyo 54 Nigjt - DJ Murat Uyar

Tarihler: 09 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 09 Mayıs 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Studyo 54

Ücret: 25 TL ( 1 İçecek Dahil )

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studyo 54

Adres: Cihangir Mh. Sıraselviler Cd. No: 63/B Cihangir Adalar İstanbul

Telefon: 0212 243 31 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2009 ~ May 9, 2009
9 MAYIS CUMARTESİ
STUDYO 54 NIGHT - DJ MURAT UYAR

MURAT UYAR ALBÜM TANITIM GECESİ
DJ MURAT UYAR - DJ UĞUR CAN KAYA
Türkiye çapında yaptığı işlerle yıllardır isminden söz ettiren MURAT UYAR;
Müziklerinde insanlarla iletişimi seçen ve tek düze müzik kültüründen uzak olan Murat Uyar‘ın müziklerinde çoğunlukla commercial (popüler) müziğin ön planda olduğu net bir şekilde fark edilmektir. Çalıştığı sanatçılardan biraz bahsetmek gerekirse; Kenan Doğulu, Serdar Ortaç, Hande Yener, Demet Akalın, Burcu Güneş, Murat Boz gibi başarılı müzisyen dostları ile ortak şarkılar hazırlayan Murat Uyar, yaratıcılığı ve yaptığı düzenlemelerle bu işte ne kadar usta olduğunu kanıtlıyor. Çok yakında yeni albümü ile müzik severlerin karşısına çıkacak olan MURAT UYAR yepyeni sürprizleri ile sevenlerine müzik ziyafeti yaşatacak DJ ve Prodüktör Murat Uyar “Freed From Desire” parçasına yaptığı Rmx ile Dünyadaki sayılı Dj lerin setlerinde yer almaya başarmıştı. Yurt dışında Murat Uyar`ın tanınması aslında bir nevi böyle gerçekleşti. 2008 yılında ise yaptığı “Whine Up” Rmxi ile avrupa’daki bir çok radyonun listesine girmeyi başararak yeni yaptığı set ve rmxleri dünya ülkelerinin yerel radyolarında hala yayınlanmaktadır..

Yurt içi ve yurt dışında performans göstermeye hızla devam eden Murat Uyar, müzik severler için uykusuz kalmaya devam ediyor…

9 Mayıs 2009 Cumartesi gecesi 22:00’de başlayıp, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan bu organizasyon; İstanbul Cihangir`de kapılarını açan STUDYO 54 müdavimleri ve yüzlerce MURAT UYAR hayranının katılımı ve eğlence sever ile gerçekleşecek..

DJ’ler ve vokaller eşsiz performanslarını sergilerken, daha bir çok Sanatçı, Dans Showları ve sponsorların sürpriz hediyeleri ile gece unutulmaz bir hal alacak ve eğlence tavan yapacak..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT