Suavi 44. Sanat Yılı Özel Konseri

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 22 Nisan 2011 Cuma - Saat: 20:30

Yer: MKM Attila İlhan Salonu

Ücret: 1. Kategori: 40,00 TL - 2. Kategori: 30,00 TL - 3. Kategori: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8, Akatlar Beşiktaş İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 351 24 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ Nis 22, 2011

SUAVİ 44. SANAT YILI onuruna düzenlenen bu özel gecede sevenleriyle buluşuyor. Ahmet Telli nin sesinden canlı olarak dinleyeceğiniz şiirler ile başlayacak olan gece, SUΛVİ’ nin sanatçı dostları Arif Sağ, Cahit Berkay, Ferhat Tunç, Grup Yorum, İlkay Akkaya, Mazlum Çimen, Toygar Işıklı ve Yavuz Bingöl ile birlikte seslendireceği ölümsüz şarkıları ile muhteşem bir müzik ziyafetine dönüşecek.

“GÜL’le DİKEN arasında” geçen 44 yılı geride bırakan SUΛVİ, sevenlerinin hayatlarının her anına damgasını vurmuş unutulmaz şarkılarını bu eşsiz gecede yine sevenleri ile birlikte seslendirecek.

SUAVİ

1950 yılında doğdu
İlk orkestrasını 1966 yılında kurdu “grup 7,65”
Müzisyen-Mimar
Ulusal ve Uluslar arası birçok konser-dinleti-festivalde çaldı.
Ve onlarca ödül’e layık görüldü…

1996 yılında Kazakistan’ın başkenti Almaata’ da 26 ulus arasından Türkiye’nin resmi temsilcisi olarak dünya birincisi oldu ve “Grand Prix” ile ödüllendirildi.

7 solo müzik albümü yaptı.
8.albüm için stüdyoda olan SUΛVİ birçok özel projede ülkemizin önde gelen müzisyenleriyle çaldı ve yorumcu olarak yer aldı.
Müzik yaşamını besteci-söz yazarı ve yorumcu olarak sürdürmekte olan SUAVİ aynı zamanda Sivil Toplum örgütleri ile sosyal alan çalışmalarına devam etmektedir.

Aktif müzik yaşamının yanı sıra MESAM (Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak ve MÜYORBİR’de (Müzik Yorumcuları M. Birliği) Yönetim Kurulu üyeliği düzeyinde yıllarca fikri haklar alanında da çalışmalar yürütmüştür.

Organizatör bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Satın alınan biletlerin iadesi ve değişikliği yapılmayacaktır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT