Sultan Tunç ve Dub Kurtuluş Bandosu

Tarihler: 25 Şubat 2009 Çarşamba ~ 25 Şubat 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Peyote

Adres: Kameriye sok. No:4 Balık Pazarı / Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: www.peyote.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2009 ~ Şub 25, 2009
TEKDÜZE MÜZİKTEN YILDIK; KURTAR BİZİ BEŞ YILDIZ !
Vicdani Rapçi Sultan Tunç, Dub Kurtuluş Bandosu adını verdiği topluluğu ile "Oriental Rap`n Roll" isimli albümünün ve aynı albümün "Mr. Genelkurmay" adlı parçası için çektikleri video klibin tanıtım partisinde 25 Şubat Çarşamba günü, Beyoğlu Balık Pazarı Kameriye Sokak No:4 `te bulunan Peyote sahnesinde olacak. Tanıtım partisi sonrasında gecenin diğer performansçısı Karagüneş, Kanadalı müzisyen misafiri Anit Ghost ile birlikte sahneye çıkacak ve tekrarı olmayan bir performansa imza atacak.

Ortadoğu ve Balkanlar’ın en kontr-atak mikrofonu, fun-o-politik rap`in pir-i sultanı, Germen kırağılarının çalamadığı acı patlıcan, pes`e düşmez bas-megafon ses Sultan`ımız Tunç`umuz, son albümü "Oriental Rap`n Roll" ve mahşerin dört tatlısı, taş gibi dub kafası, yok eksisi ve sürprizli artılarıyla, maskeli ve anonim sadık özgürlük savaşçıları Dub Kurtuluş Bandosu`yla kestiği yeni vidyosu "Mr. Genelkurmay"ın tanıtım partisiyle aramıza dönüyor...

Saat 22’de Sultan Tunç & Dub Kurtuluş Bandosu konseriyle başlayacak atağımız, 23:30 suları sokak müziği tecrübesini çantasına koyup yeni elektrik sahnesinde rock, reggae, dub rahiyaları salan Karagüneş`in geceyi devralmasıyla devam edecek. Albüm öncesi son hazırlıklarını tamamlayan Karagüneş, bir yandan da yeni eğilimlerini dinleyicilerine sunarak hafıza defterlerine yeni notlar düşmeye devam ediyor. Konuk müzisyen Kanadalı Anit Ghost `un keman ve gitarı ile Karagüneş’e eşlik edeceği performansın, Peyote’nin yenilenen sahnesinde unutulmaz bir müzik ziyafetine dönüşeceği kesin.

Buluşma yeri Peyote... Taife sağlam; tarife, ne olursan ol gene gel... Günlerden 25 Şubat Çarşamba, saat 22:00 suları... Platformu ihlal edeceğiz... Alkışlı ve sloganlı; dağılmayacağız!
SULTAN TUNÇ
1990 yılında eline mikrofonu aldığı günden bu yana sokak, kulüp, eylem, festival, meclis, şenlik, nümayiş ayırt etmeksizin rap`lemeye devam eden Sultan Tunç, electronica`dan reggae`ye, ska`dan oryantal caz`a göz kırpan müzikal kolajı ve tamamen canlı çalınan setiyle bizleri yine meftun etmeye hazır ve nazır. Kasım kasım kasılsa da kafa avcılarının soytarıları, Almanya-Transbalkan-Türkiye hattında onlarca kolektif çalışma, en iyiler albümleri, hip-hop atölyeleri, film müzikleri ve 2003 yılında müessesi tir tir titreten "Saygıdeğer Şarkılar" albümüyle Vicdan-ı Rap`ini ilmek ilmek dokuyan Sultan Tunç, müziğin boynundan tektipleşmenin yağlı ilmeğini çıkartmaya geliyor...

KARAGÜNEŞ
Yolun ve yolculukların şekillendirdiği Karagüneş, 1997’de Ankara’da kuruldu. Gezmeyi seven grup üyeleri, birkaç sene sonra Ankara’dan ayrılarak İzmir, İstanbul, Antalya gibi birçok şehirde yaşayıp, farklı müzisyenlerle sahne ve kayıt çalışmaları yaptılar. O sıralar farklı şehirlerde yaşayan insanların yolculuklarıyla şekillenen grubun elemanları, konsere, şehre, ruh haline göre sahnede değişiklik gösteriyordu. Bugüne kadar basılı albümü olmayan grup, bestelerini beş demo albüm ile dinleyicilerine ulaştırdı. Yolculuklarla şekillenen bu dönemi kutlamak adına çıkartmak istedikleri albüm öncesinde sahneleri tavaf ediyor ve takipçilerine yeni dönem beste çalışmalarından örnekler sunuyorlar.
Yer: Peyote
Tarih: 25 Şubat 2009, Çarşamba Saat: 22: 00 - 02: 00
Uyarı : 18+ yaş sınırı uygulaması vardır.






istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT