Sun Ra Arkestra

Tarihler: 05 Kasım 2017 Pazar ~ 05 Kasım 2017 Pazar 05 Kasım 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 69.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2017 ~ Kas 5, 2017
Deneysel cazın dünü, bugünü ve yarınına damgasını vuran Sun Ra’nın meşhur orkestrası Sun Ra Arkestra, 5 Kasım’da Garaj’da!

"Bir efsanenin mirası ve müzik dünyasında bıraktığı önemi hayli büyük izin yankıları İstanbul’da!

- Sayfaların, satırların yetmeyeceği bir efsane

Sun Ra’nın sadece caz müziğini değil, zaman ve mekanın çok ötesindeki vizyonuyla farklı müzik türlerini de kapsayan ve geliştiren algısının kozmik yankıları sonsuzluğa uzandı. 50’li yılların ortasında ABD’de kurduğu The Arkestra’yla Chicago - New York - Philadelphia rotasında ragtime'dan swing'e, bebop'tan free caz'a, elektronik müzikten doğaçlamaya müziğin renklerini daha da canlandırmadığı tek bir an bile olmadı. 

Şair, besteci, müzisyen ve filozof kimliklerinin kendisine kattığı birikimi notalarla buluşturan; Antik Mısır kostümleriyle Uzay Çağı'nın kapılarını cazla aralayan Sun Ra, yüzün üstünde albümü ve binin üstünde şarkısıyla 20. yüzyılın en büyük müzikal miraslarından birine hayat verdi.

Hayatını kaybettiği 1993 yılına kadar alışılmışın, denenmişin dışına çıkma çabasından asla ödün vermedi; şairane şarkı sözleri ve elektronik klavyedeki ustalığıyla büyük bir caz reformuna imza attı. 

- Reform devam ediyor.

İsmi, birçoğuyla çalışma şansını da yakaladığı caz efsaneleriyle anılan Sun Ra’nın devrimi ise asla bitmeyecek. Dünyanın en önemli avangard caz saksafoncusu kabul edilen Marshall Allen’ın önderliğinde 1995’ten beri Sun Ra’nın mirasını ve reformlarını dünyanın dört bir köşesine ulaştıran Sun Ra Arkestra, müzik gündemimizin en üst sırasına yerleşecek derecede önemli konseriyle bir tarihe tanıklık etmenizi, bu sırada da kozmik bir yolculuğa çıkmanızı sağlayacak. Sun Ra’nın ruhu her zaman bizimle!"

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT