Suuns / kim ki o

Suuns / kim ki o

Tarihler: 11 Nisan 2018 Çarşamba ~ 11 Nisan 2018 Çarşamba 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2018 ~ Nis 11, 2018

Etkinlik günleri bilet satışı, biletler tükenmediği sürece, 18:00’den sonra sadece Babylon gişesinden yapılmaktadır. Karanlık elektronik tavrını, rock ve indie rock elementleriyle birleştiren Kanadalı indie-rock grubu Suuns, 11 Nisan’da Babylon’da Elektro gitar ve bas gitarın uzanabileceği ham seslerle deneysel rock müziğin alt kategorilerini bünyesine katan Montrealli dörtlü Suuns, ilk EP’leri “Zeroes” ile geniş kitlelere ulaştı. İlk albümleri “Zeroes QC” ile Secretly Canadian plak şirketinin bir parçası oldu.

“Images du Futur”u 2013 yılında yayımlayan grup, bu albümle Polaris Müzik Ödülü’nün de sahibi oldu. Filistinli sanatçı Jerusalem in My Heart ile iş birliği yaparak, Arap ezgilerini minimal elektronik sesler ve synthesizer’lar ile sunduğu şarkılarını “Suuns & Jerusalem in My Heart” albümünde topladı. Geçtiğimiz sene “Hold/Still” albümlerini yayımlayan ve Le Guess Who? festivalinde program küratörlüğünü üstlenen Suuns, 2018’de yayınlamayı planladıkları yeni albümleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. kim ki o Suuns’dan önce ise yerli bağımsız müzik sahnesinin köklü gruplarından Kim Ki O Babylon’da sahne alıyor. Berna Göl ve Ekin Sanaç’ın projesi olan Kim Ki O, bugüne kadar Avrupa ve İngiltere’de The Radio Dept., Moon Duo, Jens Lekman gibi isimlerle birlikte turneye çıkarak birçok önemli sahnede performans sergiledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT